Filmele cu Soon-Tek Oh

  • Soon-Tek Oh

    Soon-Tek Oh

    Data nașterii: 29.06.1932
    Decedat: 04.04.2018 (85 de ani)
  • True Blue (2001)

    Incredere fatală

    Rem Macy, un politist din New York, incearca sa descurce itele unei crime. Ancheta il duce spre Cartierul Chinezesc, la varf. Insa nu capii gastilor de cartier ii vor da bataie de cap, ci colega de apartament a victimei, o blonda perversa.

    Regia: J.S. Cardone
    2 1
    5.2
  • The President's Man (2000)

    Misiune pentru presedinte

    Un agent secret personal al presedintelui SUA (Chuck Norris) trebuie sa gaseasca o cale discreta pentru a evita implicarea Casei Albe intr-o serie riscanta de misiuni militare foarte periculoase. El va lua lucrurile pe cont propriu.

    Regia: Eric Norris, Michael Preece
    18 0
    4.7
  • Mulan (1998)

    Neînfricata Mulan

    Într-o Chină antică plină de prejudecăţi, o tânără pregătită pentru întâlnirea cu peţitoarea se face de ras, neaducând onoare familiei. În acelaşi timp, hunii atacă teritoriul chinez, iar împăratul decretează mobilizarea recruţilor şi a rezerviştilor

    Regia: Tony Bancroft, Barry Cook
    23 1
    7.7
  • Beverly Hills Ninja (1997)

    Ninja din Beverly Hills

    Un copil e salvat de câţiva ninja care văd în el împlinirea unei profeţii. În ciuda îndeletnicirilor lor, luptătorii cresc bebeluşul cu simţ de răspundere. Haru, cum a fost numit de "părinţii" adoptivi, pare a fi departe de a deveni şi el un Ninja.

    Regia: Dennis Dugan
    31 1
    5.5
  • A Home of Our Own (1993)

    O casă numai pentru noi

    O mama singura paraseste orasul Los Angeles impreuna cu cei sase copii si se muta in Idaho. Cumpara o casa paraginita, fara acoperis, usi si ferestre. In ciuda dezastrelor naturale si a conflictelor persoanle, isi reconstruiesc casa si vietile.

    Regia: Tony Bill
    1 0
    7.0
  • Collision Course (1989)

    Un polițist și jumătate

    În Japonia sunt furate planurile secrete ale unui prototip de turbocompresor. Hoții fug în Statele Unite ale Americii pentru a vinde aceste planuri. Poliția din Japonia îl trimite pe detectivul Fujitsuka pe urmele hoților în America. Fujitsuka va...

    Regia: Lewis Teague
    0 1
    4.6
  • Regia: J. Lee Thompson
    32 0
    5.4
  • Missing in Action 2: The Beginning (1985)

    Dispărut în acțiune 2: Începutul

    Daca primul film al seriei avea ca subiect recuperarea prizonierilor de razboi a caror existenta nu era recunoscuta de oficialii vietnamezi, aceasta a 2a parte e concentrata pe timpul petrecut de colonelul Braddock in lagar, in timpul razboiului.

    Regia: Lance Hool
    28 1
    5.3
  • The Final Countdown (1980)

    Numărătoarea inversă

    Un modern portavion (USS Nimitz) intra intr-o furtuna foarte ciudata pe mare, care ii arunca inapoi in timp, in anul 1941 langa Pearl Harbour. Dispunand de o tehnica mai mult decat avansata fata de anul 1941, vor schimba ei oare istoria salvand...

    Regia: Don Taylor
    41 2
    6.6
  • Good Guys Wear Black (1978)

    Băieții buni poartă negru

    John T. Booker (Chuck Norris), un veteran al războiului din Vietnam, descoperă într-o zi că o parte dintre camarazii săi de arme au fost folosiți drept carne de tun într-o misiune sinucigașă.

    Regia: Ted Post
    22 1
    5.1
  • The Man with the Golden Gun (1974)

    Pistolul de aur

    Agentul James Bond caută o invenție furată care ar putea transforma căldura soarelui într-o armă incredibil de distructivă. În curând calea lui se încrucișează cu cea a amenințătorului asasin plătit Francisco Scaramanga.

    Regia: Guy Hamilton
    42 1
    6.7
  • One More Train to Rob (1971)

    Încă un tren de jefuit

    În California anilor 1880, banda lui Harker Flet jefuiește un tren de bani și bijuterii în valoare de 40 000 de dolari. Cei șase hoți se despart și, în timp ce așteaptă reîntâlnirea pentru a împărți prada, Harker este prins.

    Regia: Andrew V. McLaglen
    12 1
    5.7