Filmele și serialele cu Sophia Bush

  • Sophia Bush

    Sophia Bush

    41 de ani
    Data nașterii: 08.07.1982
    Locul nașterii: Pasadena, California, USA
  • The Incredibles 2 (2018)

    Incredibilii 2

    Familia de supereroi revine, iar de data asta Helen e în centrul atenției. Bob rămâne acasă cu Violet și Dash pentru a explora eroismul vieții "obişnuite". Este o tranziție dură, mai ales că familia nu știe de superputerile micuțului Jack-Jack.

    Regia: Brad Bird
    123 6
    7.5
  • Acts of Violence (2018)

    Fapte de violență

    Acts of Violence (2018) urmărește trei frați din Midwestern, un criminal și un polițist incoruptibil, în timp ce se află într-o cursă mortală atunci când o tânără femeie este răpită de o organizație criminală de trafic de persoane.

    Regia: Brett Donowho
    163 31
    5.3
  • Chicago PD (2014)

    Poliția din Chicago

    Chicago P.D. spune povestea departamentului de poliție Chicago, format din două grupuri distincte de ofițeri: polițiștii în uniformă și ofițerii de intelligence.

    Scenariul: Michael Brandt, Derek Haas, Matt Olmstead
    1016 11
    8.1
  • Partners (2012)

    Parteneri

    Scenariul: David Kohan, Max Mutchnick
    0 0
    6.3
  • Table for Three (2009)

    Masă pentru trei

    Tanarul Scott se trezeste singur dupa ce iubita il paraseste, iar colegul de camera pleaca la kilometri distanta. Existenta barbatului pare sa reintre in normal cand intalneste un cuplu dragut si le propune sa se mute in incapatorul lui apartament.

    Regia: Michael Samonek
    1 1
    5.4
  • The Narrows (2008)

    Cartierul

    Un băiat de 19 ani din Brooklyn se află în al nouălea cer când portofoliul lui de fotografii câștigă o bursă la Universitatea din New York. El trebuie să împace rădăcinile sale italiene cu expansiva, sofisticata lume a zonei East River.

    Regia: François Velle
    3 0
    6.1
  • The Hitcher (2007)

    Autostopistul

    Filmul urmărește povestea tulburătoare a lui Grace Andrews (Sophia Bush) și Jim Halsey (Zachary Knighton), doi studenți torturați de un autostopist misterios (Sean Bean), cunoscut sub numele de The Hitcher.

    Regia: Dave Meyers
    12 2
    5.6
  • Stay Alive (2006)

    Stai în viață

    Dupa moartea misterioasa a unui prieten vechi, un grup de adolescenti intra in posesia lui "Stay Alive," un joc video horror bazat pe povestirea adevarata a unei aristrocrate din secolul 17 ce avea reputatia de contesa sangeroasa.

    Regia: William Brent Bell
    3 0
    5.0
  • John Tucker Must Die (2006)

    John Tucker trebuie să moară

    Povestea se învârte în jurul a trei fete care complotează să-i frângă inima vedetei echipei de basket a liceului, care a ieșit cu toate trei vrăjindu-le pe fiecare că ea e „the one”. Pentru a-și atinge scopul, fetele apelează la o nou-venită în oraș.

    Regia: Betty Thomas
    11 3
    5.7
  • Supercross (2005)

    Regia: Steve Boyum
    4 0
    4.3
  • One Tree Hill (2003)

    Ruleta destinului

    În afară de pasiunea pentru baschet, Lucas şi Nathan par să fie două persoane diferite, cu foarte puţine lucruri în comun, unul dintre acestea fiind... tatăl. Arogant şi foarte sigur pe el, Nathan este vedeta echipei de baschet a liceului la care...

    Scenariul: Mark Schwahn
    16 0
    7.8
  • Point of Origin (2002)

    Punct de origine

    Bazat pe o terifianta intamplare adevarata, filmul prezinta cazul unui psihopat piroman, care provoaca incendii ucigase in California de Sud.

    Regia: Newton Thomas Sigel
    0 0
    5.8