Filmele cu Sophia Loren

  • Sophia Loren

    Sophia Loren

    89 de ani
    Data nașterii: 20.09.1934
    Locul nașterii: Rome, Lazio, Italy
    Oscaruri:
  • The Life Ahead (2020)

    Ai toată viața înainte

    În Italia, o supraviețuitoare a holocaustului (Sophia Loren, laureată cu Oscar) îl primește la grădiniță pe un copil al străzii de 12 ani, care o jefuise recent.

    Regia: Edoardo Ponti
    12 0
    6.8
  • Nine (2009)

    Nouă

    Un regizor intre doua varste, Guido Contini (Daniel Day-Lewis), incearca sa-si termine noul film. Dar in jurul lui sunt prea multe femei: sotia (Marion Cotillard) , amanta (Penelope Cruz), muza (Nicole Kidman), dar si mama (Sophia Loren).

    Regia: Rob Marshall
    10 1
    5.8
  • Looking for Sophia (2004)

    Sophia Loren – povestea unei vieți

    Călătorie presărată cu anecdote și amintiri din care aflăm povestea vieții uneia dintre cele mai renumite actrițe italiene.

    Regia: Roberto Olla, Danila Satta
    1 0
    6.2
  • Lives of the Saints (2004)

    Viețile sfinților

    Traversand douazeci de ani si doua continente, trilogia premiata a lui Nino Ricci este o povestire epica a calatoriei unui baietel, dupa moartea mamei sale – care era un spirit liber, inspre varsta adulta, precum si secretele familiei, pe care ea...

    Regia: Jerry Ciccoritti
    2 0
    6.6
  • Grumpier Old Men (1995)

    Și mai morocănoși

    Si mai morocanosi reinvie disputele dintre cei doi vesnici rivali, Max (Walter Matthau) si John (Jack Lemmon). De data aceasta, atentia lor este captata de pregatirile pentru nunta copiilor lor si de nou-venita Maria Ragetti (Sophia Loren).

    Regia: Howard Deutch
    30 0
    6.6
  • Ready to Wear (1994)

    Pret-a-Porter: Crimă în lumea modei

    In martie 1994, corifeii modei internationale aterizeaza pe aeroportul Roissy din Paris, pentru a participa la saptamana modei, cu toata pleiada de evenimente mai mici sau mai mari pe care le implica o asemenea manifestare. Reporteri,...

    Regia: Robert Altman
    11 0
    5.2
  • Brass Target (1978)

    Conspirația

    Ce-ar fi dacă generalul George S. Patton nu a murit într-un accident, cum spune istoria, ci din cauza unui asasin plătit? Trei ofițeri aliați din Germania ocupată fură o adevărată comoară în aur. De investigarea jafului se ocupă generalul Patton.

    Regia: John Hough
    7 0
    5.9
  • A Special Day (1977)

    O zi specială

    Roma, 8 mai 1938, toată lumea iese pentru a-l saluta pe Hitler, care vine să-l viziteze pe Mussolini și să-și consolideze alianța cu Italia. Toți, în afară de Antonietta, mamă de familie, și de Gabriel, un homosexual. Excluși de la sărbătoarea...

    Regia: Ettore Scola
    15 1
    8.1
  • The Cassandra Crossing (1976)

    Podul Cassandra

    Cei o mie de pasageri ai expresului de lux Geneva-Stockholm afla ingroziti ca un terorist care calatoreste la bordul aceluiasi tren are asupra sa virusul unei boli infectioase deosebit de periculoase.

    Regia: George P. Cosmatos
    12 1
    6.3
  • The Voyage (1974)

    Călătoria

    Mândria familiilor trufașe și obiceiurile sociale inflexibile din Sicilia secolului 16 împiedică împlinirea dragostei, ducând la suferință și tragedie.

    Regia: Vittorio De Sica
    2 0
    5.9
  • Man of La Mancha (1973)

    Omul din La Mancha

    In secolul al-XVI-lea, Cervantes, poet si actor, este arestat de Inchizitia spaniola si acuzat de ofensa. O banda de hoti din inchisoare pune la cale jefuirea poetului. Cervantes spera sa salveze un manuscris foarte pretios.

    Regia: Arthur Hiller
    11 0
    6.5
  • White Sister (1972)

    Regia: Alberto Lattuada
    2 0
    5.5
  • Sunflower (1970)

    Floarea-soarelui

    Filmul prezinta drama unei femei care se lupta sa-si reorganzeze viata dupa ce descopera ca sotul ei, care era crezut mort in Al Doilea Razboi Mondial, are o noua viata in Rusia.

    Regia: Vittorio De Sica
    16 0
    7.3
  • More Than a Miracle (1967)

    Mai mult decât un miracol

    Regia: Francesco Rosi
    10 1
    6.0
  • A Countess from Hong Kong (1967)

    O contesă din Hong Kong

    "Prin simplitate, desigur, si prin rafinament programatic, acest film este o lectie de viata, un fel de curs de inteligenta sufleteasca, asa cum ii place lui Chaplin sa ne ofere." - Henri Chapier - 1967

    Regia: Charlie Chaplin
    11 1
    6.0