Filmele și serialele cu Sophie Kennedy Clark

  • Sophie Kennedy Clark

    Sophie Kennedy Clark

    34 de ani
    Data nașterii: 01.01.1990
    Locul nașterii: Aberdeen, Aberdeenshire, Scotland, UK
  • The Cry (2018)

    11 0
    7.3
  • The Phenom (2016)

    Fenomenul

    În ciuda succesului de care se bucură pe teren, Hopper Jr. este singur și traumatizat. Filmul prezintă faptul că dacă se scot din ecuație faima și banii, ego-ul poate să fie o valoare negativă și izolatoare.

    Regia: Noah Buschel
    1 0
    5.2
  • Când Edward sosește la azilul Stonehearst pentru a se angaja ca doctor-asistent, tânărul medic e întâmpinat cu căldură de către doctorul Lamb, administratorul aziului, și de echipa sa, compusă, printre alții, din Finn și de frumoasa Eliza Graves.

    Regia: Brad Anderson
    25 4
    6.8
  • Nymphomaniac: Vol. II (2013)

    Nimfomana Vol. II

    Nymphomaniac este jurnalul erotic al unei femei, Joe (interpretată la maturitate de Charlotte Gainsbourg), din perioada adolescenței, până la vârsta de 50 de ani, momentul la care ni se confesează.

    Regia: Lars von Trier
    29 13
    6.6
  • Nymphomaniac: Vol. I (2013)

    Nimfomana Vol. I

    Un jurnal erotic al unei femei din perioada adolescenței, până la vârsta de 50 de ani. Mai precis, până în momentul în care este găsită leșinată, în pădure, de către un bărbat, cel căruia i se și confesează ulterior.

    Regia: Lars von Trier
    24 8
    6.9
  • Philomena (2013)

    Când a rămas însărcinată în Irlanda anului 1952, Philomena Lee a fost trimisă la mănăstirea din Roscrea, iar copilul a fost dat spre adopție. Philomena și-a petrecut următorii cincizeci de ani căutându-l. Filmul este bazat pe o poveste adevarata.

    Regia: Stephen Frears
    8 1
    7.6