Filmele și serialele cu Spencer Treat Clark

  • Spencer Treat Clark

    Spencer Treat Clark

    36 de ani
    Data nașterii: 24.09.1987
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Glass (2019)

    Sticla

    Paznicul David Dunn (Bruce Willis) își folosește puterile supranaturale pentru a-l găsi pe Kevin Wendell Crumb (James McAvoy), bărbatul cu tulburare de personalitate multiplă, ce numără 24 de identități distincte

    Regia: M. Night Shyamalan
    275 61
    6.6
  • Animal Kingdom (2016)

    Împărăția fiarelor

    După ce mama lui moare din cauza unei supradoze de heroină, Joshua 'J' Cody se mută cu bunica lui, în sudul Californiei. Se trezește brusc atras într-o lume sumbră, finanțată de infracțiuni, în care bunica și unchii lui plănuiesc următorul jaf.

    Scenariul: Jonathan Lisco
    370 10
    8.2
  • Cymbeline (2014)

    Regia: Michael Almereyda
    5 1
    3.7
  • The Town That Dreaded Sundown (2014)

    Asasinul invizibil

    Jami și Corey, doi iubiți din Texarcana, se refugiază pentru un moment de intimitate într-o zonă împădurită a orașului. Sunt atacați de un bărbat mascat care îl ucide pe băiat. Fata reușește să scape cu viață, dar acesta e doar începutul.

    Regia: Alfonso Gomez-Rejon
    4 0
    5.6
  • Regia: Abe Levy, Silver Tree
    6 0
    4.9
  • Filmul o readuce în centru pe Nell Sweetzen, care a fost posedată de un demon în primul film și este găsită în pădurile din Louisiana. Adusă înapoi în civilizație, ea încearcă să-și refacă viața, dar spiritul care i-a posedat trupul revine.

    Regia: Ed Gass-Donnelly
    2 1
    4.0
  • The Last House on the Left (2009)

    Ultima casă pe stânga

    În noaptea în care ajung într-o retrasă cabană din Collingwood, Mari și prietena ei sunt violate de un evadat și de banda lui de infractori. Pentru părinții lui Mari răzbunarea pe cei care le-au violat și ucis fiica devine mai importantă decât orice.

    Regia: Dennis Iliadis
    11 1
    6.5
  • The Babysitters (2007)

    Bone după miezul nopții

    Deși are numai 17 ani, liceana Shirley Lyne știe că pentru a putea merge la un colegiu are nevoie de bani. Astfel, își ia o slujbă part-time de babysitter, dar se îndrăgostește nebunește de Michael, tată a doi copii de care are grijă în mod regulat.

    Regia: David Ross
    9 2
    5.6
  • Mystic River (2003)

    Misterele fluviului

    Prieteni din copilărie, Jimmy, Sean și Dave se întâlnesc cu o ocazie tristă: moartea fiicei celei mari a lui Jimmy, Katie. Munca de polițist a lui Sean asupra cazului este însă îngreunată de Jimmy, care caută răzbunarea

    Regia: Clint Eastwood
    Oscar-uri:
    50 3
    7.9
  • Unbreakable (2000)

    Indestructibilul

    Un film despre un bărbat care își dă seama că este aproape invincibil când este singurul supraviețuitor al unui accident de tren, iar un străin misterios îi oferă bărbatului o explicație ciudată.

    Regia: M. Night Shyamalan
    88 11
    7.3
  • Gladiator (2000)

    Gladiatorul

    Regizorul Ridley Scott readuce publicului de cinema bătăliile glorioase din vremea romanilor într-o poveste impetuoasă despre curaj şi revanşă.

    Regia: Ridley Scott
    Oscar-uri: x 5
    172 1
    8.5
  • Arlington Road (1999)

    Strada conspirației

    Ramas vaduv de cand sotia sa, agent FBI, a fost ucisa de un grup de extrema dreapta, profesorul Faraday devine obsedat de aceste fractiuni extremiste. Iar tinta predilecta a atentiei sale devin cei 2 noi vecini, adevarati campioni ai americanismului.

    Regia: Mark Pellington
    14 3
    7.2