Filmele cu Spencer Wilding

  • Spencer Wilding

    Spencer Wilding

    51 de ani
    Data nașterii: 26.07.1972
    Locul nașterii: Saint Asaph, United Kingdom
  • Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023)

    Dungeons & Dragons: Frăția hoților

    Trebuia să fie doar un simplu furt pe care Edgin (Chris Pine), războinica Holga (Michelle Rodriguez), magicianul Simon (Justice Smith) și falsificatorul Forge (Hugh Grant) îl fac pentru angajatorul lor dezgustător (Daisy Head). Dar în timpul...

    Regia: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
    237 35
    7.2
  • Regia: Nathan Frankowski
    55 20
    4.6
  • Men in Black IV (2019)

    Bărbații în negru: Internațional

    Agenţii Men in Black au încercat întotdeauna să ţină departe de Pământ scursurile universului. În această nouă aventură au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţa chiar în organizaţia lor.

    Regia: F. Gary Gray
    267 39
    5.6
  • Filmul surprinde originile obscure ale controversatului asistent, prietenia lui cu tânărul - pe atunci - Viktor Von Frankenstein, student la medicină, dar explică și cum Frankenstein a devenit bărbatul - și legenda - așa cum o cunoaște întreaga lume

    Regia: Paul McGuigan
    32 0
    5.9
  • Filmul ne prezintă povestea lui Danny Harvey, care și-a petrecut toată viata luptând pe terenul de fotbal până a ajuns la echipa de fotbal West Ham, Green Street Elite (GSE).

    Regia: James Nunn
    12 1
    5.2
  • Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011)

    Demonul pe două roți: Spiritul răzbunării

    Johnny se luptă cu blestemul care l-a transformat în vânătorul de recompense pe care îl știm, dar riscă totul când face echipă cu liderul unui grup de călugări pentru a salva un băiat de amenințarea diavolului și pentru a scăpa el însuși de blestem.

    Regia: Brian Taylor, Mark Neveldine
    30 3
    4.3
  • Beowulf & Grendel (2005)

    Beowulf - legenda vikingilor

    In regatul danez, intr-o perioada in care numerosii zei ai nordului incep sa cedeze teren in fata unuia singur, Christos, un cavaler fidel regelui sau este trimis sa omoare un monstru, Grendel.

    Regia: Sturla Gunnarsson
    19 0
    5.8