Filmele și serialele cu Stefanie von Pfetten

  • Stefanie von Pfetten

    Stefanie von Pfetten

    50 de ani
    Data nașterii: 25.11.1973
    Locul nașterii: Vancouver, British Columbia, Canada
  • Welcome to Marwen (2018)

    Bine ați venit la Marwen

    Victimă a unui atac brutal, Mark Hogancamp (Steve Carell) găsește un mijloc terapeutic neobișnuit în dificilul lui proces de recuperare.

    Regia: Robert Zemeckis
    21 5
    6.2
  • Numb (2016)

    Regia: Jason R. Goode
    6 1
    5.5
  • Happy Face Killer (2014)

    Crimă cu zâmbetul pe buze

    Criminalul in serie Keith Jesperson a ucis cel puțin opt femei într-o perioadă de cinci ani și a încurcat autoritățile cu scrisori tulburătoare și mărturisiri semnate cu un simbol reprezentand o față fericită.

    Regia: Rick Bota
    0 1
    5.3
  • Cracked (2013)

    Scenariul: Calum de Hartog, Tracey Forbes
    1 0
    6.9
  • Icarus (2010)

    Mașina ucigașă

    Icarus a ajuns la apogeul carierei sale, de asasin profesionist, lucrând timp de mai mulți ani pe teritoriul SUA, dar atunci când Uniunea Sovietică s-a destrămat, s-a trezit singur într-o țară străină, fără nimeni pe care să se poată bizui.

    Regia: Dolph Lundgren
    10 0
    5.1
  • Ba'al (2008)

    Un arheolog bolnav de cancer in stadiu terminal incearca sa-si vindece boala cu ajutorul unei amulete stravechi apartinand cumplitului zeu Ba'al.

    Regia: Paul Ziller
    0 0
    3.7
  • Flirting with Forty (2008)

    Flirt la 40 de ani

    O femeie divortata, care se apropie de 40 de ani, primeste cadou de ziua ei un weekend in Hawaii. Ea este deja mama si tanjeste sa isi refaca viata mult incercata pana atunci de dezamagiri. In vacanta din Hawaii, il cunoaste pe Kyle Hamilton...

    Regia: Mikael Salomon
    6 3
    5.7
  • Odysseus: Voyage to the Underworld (2008)

    Odiseu și insula cețurilor

    În urma unei furtuni, Odiseu şi oamenii lui naufragiază pe Insula Ceţurilor. Grupul descoperă cadavre, dovada unor naufragii anterioare. Mai mult, pe insulă nu pare a fi nici urmă de vietate. În cele din urmă însă, ei sunt întemniţaţi de Persefona.

    Regia: Terry Ingram
    2 0
    4.3
  • Regia: Jason Bourque
    3 1
    4.3
  • One Way (2006)

    Drumul răzbunării

    Pentru a-si ascunde infidelitatile si a-si proteja viitoare casatorie, un barbat celebru care lucreaza in publicitate ajuta un violator sa scape de inchisoare oferindu-i un alibi fals.

    Regia: Reto Salimbeni
    7 1
    6.1
  • Christmas Caper (2006)

    Și hoții revin acasă de Crăciun!

    De vreme ce ultimul său jaf a decurs total anapoda, o hoață profesionistă revine în micul său oraș natal cu scopul de a sta o vreme în umbră. Cate Dove (Shannen Doherty) nu este chiar genul de persoană pe care părinții ar angaja-o pentru a avea...

    Regia: David Winkler
    2 0
    5.7
  • Confessions of a Sociopathic Social Climber (2005)

    Cum să ajungi o femeie de succes

    În scurt timp, Katya Livingston, fără a ține cont de cei din jurul său, ajunge acolo unde și-a dorit: în vârful piramidei sociale. Dar, luată în vizor de un inspector financiar, ea începe să-și noteze meticulos toate tranzacțiile. Singură, din...

    Regia: Dana Lustig
    3 0
    4.7
  • Decoys (2004)

    Regina Gheții

    Nu sunt ceea ce par... Pot seduce pe oricine... Rugati-va sa nu fiti voi aceia. Luke si Roger sunt doi baieti de colegiu ce incearca sa-si piarda virginitatea. Dar cand Luke vede ceva neobisnuit, incepe sa banuiasca ca fetele din campus nu sunt...

    Regia: Matthew Hastings
    4 0
    4.6