Filmele și serialele cu Stephanie Szostak

  • Stephanie Szostak

    Stephanie Szostak

    48 de ani
    Data nașterii: 12.06.1975
    Locul nașterii: Paris, France
  • The Calling (2022)

    Scenariul: David E. Kelley
    3 4
    7.1
  • Hit by Lightning (2014)

    Lovit de fulger

    Când Ricky Miller, un singuratic liniștit de 40 de ani, scriitor aspirant și manager al unui magazin este “lovit de fulger” și se întâlnește cu iubirea vieții lui, frumoasa Danita pe E-Happily.com, el este catapultat într-o relație online...

    Regia: Ricky Blitt
    5 0
    5.1
  • Satisfaction (2014)

    Scenariul: Sean Jablonski
    9 0
    7.2
  • Gimme Shelter (2013)

    Gimme Shelter este povestea unei adolescente (Vanessa Hudgens) rămasă gravidă, care este alungată de acasă de mama ei. Ea încearcă să îl găsească pe tatăl ei biologic (Brendan Fraser) pentru a-i cere ajutorul.

    Regia: Ron Krauss
    2 1
    6.4
  • R.I.P.D. (2013)

    Copoi pentru strigoi

    Comedie de acțiune supranaturală despre doi polițiști morți și... nu prea... care sunt înrolați pentru a prinde și a duce înapoi la locul lor sufletele care au fugit din fața Judecății de Apoi și care nu vor să părăsească Pământul în liniște și pace.

    Regia: Robert Schwentke
    66 0
    5.6
  • Iron Man 3 (2013)

    Omul de Fier 3

    Atunci când universul său este distrus de puternicul terorist Mandarinul, iar cei dragi lui sunt puși în pericol, Tony Stark - omul din spatele costumului Iron Man - este nevoit să facă față amenințării și să își salveze familia și concetățenii.

    Regia: Shane Black
    124 1
    7.1
  • We Bought a Zoo (2011)

    Avem un Zoo!

    Un văduv își ia copiii și se mută la țară pentru a avea grijă de animale exotice. Bărbatul și-a cheltuit toate economiile pentru a cumpăra o grădină zoologică părăginită, în care trăiesc vreo 200 de animale pe cale de dispariție.

    Regia: Cameron Crowe
    18 0
    7.0
  • Dinner for Schmucks (2010)

    Cină pentru fraieri

    Filmul spune povestea lui Tim (Paul Rudd), un director executiv care tocmai a primit o invitaţie la "Cină pentru idioţi", un eveniment lunar organizat de şeful său care promite nişte avantaje directorului care vine însoţit de cel mai mare măscărici.

    Regia: Jay Roach
    13 0
    5.9
  • Pe parcursul filmul vom fi martorii unui grup pestrit de barbati ce incearca sa invete arta seducerii femeilor.

    Regia: Richard Temtchine
    3 0
    4.4
  • Motherhood (2009)

    Mamă pe fugă

    Eliza Welsh e o mamă „aproape” singură, pentru că e convinsă că soţul ei habar nu are prin ce trece ea. Ea încearcă să organizeze o petrecere nemaipomenită pentru fiica ei, de 6 ani. Cu doar 2 zile înainte de marele eveniment, lucrurile o iau razna.

    Regia: Katherine Dieckmann
    1 1
    4.6
  • The Rebound (2009)

    Idilă cu dădaca mea

    Când Sandy (Catherine Zeta Jones) descoperă că soțul său este infidel, decide să își ia copiii și să îl părăsească. În postura femeii de 40 de ani, mamă singură a doi copii, ea sfidează orice dificultate și pleacă la New York.

    Regia: Bart Freundlich
    18 3
    6.3