Filmele cu Stephen Elliott

  • Stephen Elliott

    Stephen Elliott

    Data nașterii: 27.11.1918
    Decedat: 21.05.2005 (86 de ani)
  • The Big One: The Great Los Angeles Earthquake (1990)

    Marele cutremur din Los Angeles

    Regia: Larry Elikann
    0 0
    5.9
  • Taking Care of Business (1990)

    Agenda

    Jimmy castiga doua bilete la un meci de basebal gratie unui show radio si nu poate rezista impulsului de a pleca din inchisoare, mai ales atunci cand paznicul nu vrea sa-i lase pe detinuti sa urmareasca meciurile la televizor.

    Regia: Arthur Hiller
    3 0
    6.4
  • Arthur 2: On the Rocks (1988)

    Arthur, rușinea familiei

    Arthur, milionarul fericit, refuza o casatorie aranjata si se insoara cu o fata saraca pe care o iubeste din suflet. Tatal domnisoarei dezamagite se razbuna si dupa ce trage niste sfori, reuseste sa-l aduca pe Arthur la sapa de lemn. Astfel,...

    Regia: Bud Yorkin
    5 0
    4.6
  • Assassination (1987)

    Complot la Casa Albă

    Un agent al CIA e convocat sa asigure protectia Primei Doamne abia instalate la Casa Alba. Dar sotia presedintelui este refractara la orice sfat, iar - pe de altă parte - indivizi de rang inalt au interesul ca aceasta sa dispara.

    Regia: Peter R. Hunt
    17 1
    5.2
  • Beverly Hills Cop (1984)

    Polițistul din Dealurile Beverly

    Alex Foley (Eddie Murphy), un detectiv inganfat din Detroit, incearca sa dezlege misterul care invaluie uciderea prietenului sau. Pistele descoperite il conduc pana in inima elegantului Beverly Hills.

    Regia: Martin Brest
    46 0
    7.4
  • Arthur (1981)

    Arthur e un personaj dulce, ba chiar adesea demn de mila, ale carui miliarde n-au facut altceva decat sa-l transforme intr-un singuratic, betiv si fara nici o motivatie in viata.

    Regia: Steve Gordon
    Oscar-uri:
    7 0
    6.9
  • Death Wish (1974)

    Dorinta de a ucide

    Paul Kersey este un arhitect din New York. Intr-o zi, o banda de talhari intra in casa in lipsa lui, omorand-o pe sotia sa si violandu-i fiica, care intra in coma. Kersey incepe sa strabata strazile ucigand raufacatorii pe care ii intalneste.

    Regia: Michael Winner
    52 1
    6.9