Filmele și serialele cu Sterling Knight

  • Sterling Knight

    Sterling Knight

    35 de ani
    Data nașterii: 05.03.1989
    Locul nașterii: Hilton Head Island, South Carolina, USA
  • The Man from Earth: Holocene (2017)

    Omul de pe Pământ: Holocenul

    „Omul de pe Pământ” în vârstă de 14.000 de ani, John Oldman, care predă acum în nordul Californiei, își dă seama că nu numai că în sfârșit începe să îmbătrânească, dar patru studenți au descoperit cel mai adânc secret al său, punându-și viața în...

    Regia: Richard Schenkman
    3 2
    5.2
  • Transit (2012)

    Tranzit

    Filmul începe cu jaful unui camion plin cu bani. După jaf, forţele de ordine instalează filtre pentru prinderea suspecţilor. Cei patru hoţi, pentru a nu fi prinşi, se folosesc de o familie aflată în vacanţă.

    Regia: Antonio Negret
    5 0
    5.8
  • So Random! (2011)

    Scenariul: Steve Marmel, Michael Feldman
    0 0
    4.5
  • În urma unui scandal în familie, Mel, o simpatică politiciană locală, rămâne cu Lennox şi Ryder, nepoată şi nepot, agăţaţi de gât. Pentru a-şi continua activităţile are nevoie de dădacă pentru cei doi, iar postul este ocupat de Joey

    Scenariul: David Kendall, Bob Young
    2 1
    7.0
  • StarStruck (2010)

    Întâlnire cu o vedetă

    Christopher e o vedeta de la Hollywood, iar Jessica o fata obisnuita. Dupa ce canta într-un club, incercand sa scape de paparazzi, Christopher iese pe o usa din spate, unde se intampla sa fie si Jessica. De aici incepe o frumoasa poveste de dragoste.

    Regia: Michael Grossman
    4 0
    6.1
  • 17 Again (2009)

    Din nou la 17 ani

    Mike O'Donnell avea tot ceea ce îşi putea dori de la viaţă. Fiind sportiv de nota 10, Mike urma să plece la facultate. Va renunţat, însă, pentru a se căsători cu iubita lui din liceu, Scarlett.

    Regia: Burr Steers
    23 3
    6.4