Filmele cu Steve Austin

  • Steve Austin

    Steve Austin

    59 de ani
    Data nașterii: 18.12.1964
    Locul nașterii: Victoria, Texas, USA
  • Chain of Command (2015)

    Reacție în lanț

    Soldatul Webster se întoarce acasă și ceea ce spera să fie începutul unei vieți liniștite devine un coșmar; el este martorul uciderii fratelui său într-un mod brutal așa că pornește o misiune de răzbunare asupra responsabililor.

    Regia: Kevin Carraway
    5 1
    3.5
  • Regia: Alex Winter
    1 0
    3.3
  • The Package (2012)

    Pachetul

    Tommy Wick este un recuperator de credite care lucrează pentru Dough - un cămătar fără scrupule. Tommy nu face din plăcere această treabă ci din grijă pentru fratele său care se află acum în pușcărie și-i datorează o sumă foarte mare lui Dough

    Regia: Jesse V. Johnson
    10 0
    4.9
  • Maximum Conviction (2012)

    Asaltul mercenarilor

    Steele (Seagal) si Manning sunt insarcinati sa supravegheze venirea a doua misterioase prizoniere. Un grup de mercenari iau cu asalt inchisoarea. Adevarata identitate a femeilor e descoperita, iar Steele realizeaza pericolul.

    Regia: Keoni Waxman
    13 0
    4.7
  • Recoil (2011)

    Justiție împotriva sistemului

    Un polițist se răzbună după ce familia sa este omorâtă. El începe cu cei care i-au omorât familia și apoi continuă cu cei care au scăpat printre degetele sistemului de justiție

    Regia: Terry Miles
    15 0
    5.2
  • Tactical Force (2011)

    Antrenament tactic

    O echipă SWAT este trimisă la reinstruire după ce acțiunile de recuperare a unor civili au fost considerate mult prea dure, lăsându-se cu cadavre și răniți. Ghinion, însă! Echipa este prinsă la mijloc între două bande mafiote.

    Regia: Adamo P. Cultraro
    11 0
    4.7
  • Knockout (2011)

    Campionul

    Dan Barnes (Steve Austin) este un fost boxer profesionist care s-a retras din activitatea sportivă, sătul de viața violentă pe care o ducea

    Regia: Anne Wheeler
    0 1
    4.9
  • Hunt to Kill (2010)

    Obligat să ucidă

    Hunt to kill este un film de acțiune, încărcat de adrenalină, despre un om ce apelează cele mai primare instincte pentru a salva singurul sau lucru de preț pentru care este dispus să-și dea viața - fiica sa.

    Regia: Keoni Waxman
    10 2
    5.1
  • The Expendables (2010)

    Eroi de sacrificiu

    Mercenarii se vor infiltra într-o țară din America de Sud, principala lor misiune fiind să-l răstoarne (ucidă, tortureze?) pe dictatorul acesteia.

    Regia: Sylvester Stallone
    84 2
    6.4
  • The Stranger (2010)

    Străinul

    Când se trezește vânat atât de FBI cât și de mafia rusă, un barbat amnezic decide să riposteze. Cu fiecare bătaie, glonț și trădare, el își va aminti crampeie din teroarea care a pus capăt carierei, familiei și identității sale.

    Regia: Rob Lieberman
    7 0
    4.6
  • Regia: Kevin Dunn
    0 0
    7.4
  • Damage (2009)

    Proscrisul

    Brickner este un pușcăriaș eliberat condiționat. Veronica, rămasă văduvă după ce Brickner i-a omorât soțul, îi dezvăluie acestuia motivul pentru care i-a semnat eliberarea condiționată: el trebuie să acopere cheltuielile unei intervenții chirurgicale

    Regia: Jeff King
    7 1
    5.7
  • The Condemned (2007)

    Condamnații

    Jack isi asteapta executia intr-o corupta inchisoare din America. El este „achizitionat” de un bogat producator de televiziune si dus pe o insula pustie, unde trebuie sa lupte impotriva altor noua ucigasi condamnati, adusi din toate colturile lumii.

    Regia: Scott Wiper
    30 1
    6.0