Filmele și serialele cu Steve Carell

  • Steve Carell

    Steve Carell

    61 de ani
    Data nașterii: 16.08.1962
    Locul nașterii: Concord, Massachusetts, USA
  • The Patient (2022)

    Pacientul

    Alan Strauss este un psihoterapeut ținut prizonier de un pacient care dezvăluie că este criminal în serie. Cu timpul pe sfârșite, Alan se luptă cu disperare să-l oprească pe Sam înainte ca el însuși să devină complice la crimele acestuia sau, mai...

    Scenariul: Joseph Weisberg, Joel Fields
    36 3
    7.0
  • Minions: The Rise of Gru (2022)

    Minionii 2

    Plasat imediat după evenimentele din primul film, de data aceasta în anii 1970, un Gru de 12 ani crește în suburbii. Un fanboy al unui grup de super-răi cunoscut sub numele de Vicious 6, Gru pune la cale un plan pentru a deveni suficient de rău...

    Regia: Kyle Balda, Jonathan del Val, Brad Ableson
    120 10
    6.5
  • Irresistible (2020)

    Irezistibil

    Un strateg experimentat al Partidului Democrat îl ajută pe un fost veteran al armatei să devină primar al unui mic oraș conservator din Vestul Mijlociu. El atrage fără să vrea atenția Partidului Republican, care decide apoi să-i pună bețe în roți.

    Regia: Jon Stewart
    15 6
    6.3
  • Space Force (2020)

    Forța Spațială

    Mark R. Naird e desemnat să conducă divizia Space Force a Armatei Americane. Sceptic, dar dedicat, Mark își aduce familia în baza militară din Colorado unde el și echipa sunt însărcinați să pună din nou „cizme americane pe Lună” și să domine spațiul.

    Scenariul: Steve Carell, Greg Daniels
    27 8
    6.7
  • Welcome to Marwen (2018)

    Bine ați venit la Marwen

    Victimă a unui atac brutal, Mark Hogancamp (Steve Carell) găsește un mijloc terapeutic neobișnuit în dificilul lui proces de recuperare.

    Regia: Robert Zemeckis
    20 5
    6.2
  • Beautiful Boy (2018)

    Băiat frumos

    Regia: Felix van Groeningen
    12 1
    7.4
  • Vice (2018)

    Vicele

    Vice este povestea lui Dick Cheney și își propune să ne arate cum a reușit un birocrat de la Washington, un om uns cu toate alifiile, să devină cel mai puternic om din lume din funcția de vice-președinte al lui George W. Bush Jr.

    Regia: Adam McKay
    Oscar-uri:
    66 7
    7.2
  • La treizeci de ani după ce au servit împreună în războiul din Vietnam, Larry „Doc” Shepherd, Sal Nealon și reverendul Richard Mueller se reunesc pentru un alt tip de misiune: să îngroape fiul lui Doc, un tânăr ucis în Irak. Renunțând la...

    Regia: Richard Linklater
    29 2
    6.9
  • Battle of the Sexes (2017)

    Bătălia sexelor

    La începutul revoluţiei sexuale, meciul de tenis dintre campioana Billie Jean King şi fostul campion Bobby Riggs a fost supranumit "Bătălia sexelor" şi a devenit cel mai urmărit program sportiv, atingând 90 de milioane de telespectatori.

    Regia: Jonathan Dayton, Valerie Faris
    57 5
    6.7
  • Despicable Me 3 (2017)

    Sunt un mic ticălos 3

    Echipa care ne-a adus pe marile ecrane cele mai de succes animațiii din 2013 și 2015, Sunt un mic ticălos 2 și Minionii, se întoarce pentru a continua aventurile lui Gru, Lucy, și a adorabilelor lor fiice, alături de simpaticii Minioni

    Regia: Pierre Coffin, Kyle Balda, Eric Guillon
    139 8
    6.2
  • Café Society (2016)

    Acţiunea se petrece în anii ’30, la Hollywood şi are în centru un tânăr dornic să reuşească în industria cinematografică, sedus de o atrăgătoare fată ,dar şi de spiritul vremii, marcat de atmosfera vibrantă din localurile hollywoodiene.

    Regia: Woody Allen
    17 0
    6.6
  • Freeheld (2016)

    Freeheld: Dragoste și justiție

    Locotenentul de poliție din New Jersey Laurel Hester (Julianne Moore) și partenera ei legală, Stacie Andree (Ellen Page), luptă împreună pentru ca dreptul de pensie al celei dintâi să-i fie recunoscut

    Regia: Peter Sollett
    5 0
    6.6
  • The Big Short (2016)

    Brokerii apocalipsei

    Filmul are la bază bestseller-ul lui Michael Lewis The Big Short: Inside the Doomsday Machine, ce explorează mecanismele ce au dus la ultima mare criză economică, declanşată pe Wall Street, în 2007-2008.

    Regia: Adam McKay
    Oscar-uri:
    38 7
    7.8
  • Minions (2015)

    Minionii

    Minionii au existat încă de la începutul timpurilor, visând mereu să fie în slujba celor mai mari ticăloși ai istoriei. Doar că mulți stăpâni și-au aflat sfârșitul din cauza năzbâtiilor minionilor, iar aceștia rămân singuri și neconsolați.

    Regia: Pierre Coffin, Kyle Balda
    50 3
    6.4
  • Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day (2014)

    Alexandru și cea mai teribilă, oribilă, foarte rea zi

    Filmul il va urmări pe tânărul Alexander, un puști de 11 ani, prin nenorocirile ce vor umple ziua familiei sale, după ce dorința sa, de a face ca toți membrii familiei să experimenteze nenorocul de care a avut parte el, se îndeplinește.

    Regia: Miguel Arteta
    13 1
    6.2