Filmele și serialele cu Steve Howey

 • Steve Howey

  Steve Howey

  44 de ani
  Data nașterii: 12.07.1977
  Locul nașterii: San Antonio, Texas, USA
 • Stuber (2019)

  Stuber: Detectiv de nevoie

  Atunci când Stu, șofer Uber, preia un pasager care se dovedește a fi un polițist aflat pe urmele unui ucigaș, el se regăsește într-o situație dificilă și încearcă cu disperare să fie curajos, să rămână în viață și să-și păstreze rating-ul de 5 stele.

  Regia: Michael Dowse
  135 11
  6.1
 • See You in Valhalla (2015)

  Ne vedem în Valhalla

  După moartea misterioasă a fratelui ei, Johana trebuie să se întoarcă acasa după patru ani de lipsa, pentru a-și înfrunta rudele, printre are tatăl dificil și trecutul cu probleme.

  Regia: Jarret Tarnol
  3 2
  5.2
 • In Your Eyes (2014)

  În ochii tăi

  Regia: Brin Hill
  12 1
  6.9
 • Something Borrowed (2011)

  Iubit de împrumut

  La aniversarea vârstei de 30 de ani, Rachel, o avocată din Manhattan, bea cam multe pahare de şampanie şi sfârşeşte în pat cu atrăgătorul Dex. Nicio problemă aici, doar că Dex este logodnicul lui Darcy, prietena din copilărie a lui Rachel!

  Regia: Luke Greenfield
  14 2
  5.8
 • Shameless (2011)

  Fără rușine

  Remake al variantei britanice, Shameless spune povestea disfuncţionalei familii Gallagher. Tatăl e un beţiv, mama şi-a luat tălpăşiţa acum mult timp, iar Fiona, fata cea mare, încearcă să aibă grijă de familie. Fiul cel mare, Phillip (Lip), îşi...

  Scenariul: John Wells, Paul Abbott
  360 17
  8.6
 • Still Waiting... (2009)

  Cu ce vă mai servim?

  Continuarea comediei Waiting, filmul prezinta viata angajatilor din restaurantul Shenaniganz. Degeaba este pregatit managerul Dennis sa sarbatoreasca 10 ani de conducere a restaurantului, pentru ca in curand se va lovi de o problema serioasa.

  Regia: Jeff Balis
  2 0
  4.9
 • Stan Helsing (2009)

  Stan Helsing este functionar la un magazin de casete video, iar in noaptea de Halloween primeste in ultimul moment o comanda de a livra cateva casete unui client.

  Regia: Bo Zenga
  8 0
  3.6
 • Bride Wars (2009)

  Războiul mireselor

  Romanticele „de serviciu” Anne Hathaway şi Kate Hudson ajung în sfârşit în faţa altarului! Problema este că personajele lor şi-au programat nunta în exact aceeaşi zi. Când devine clar că niciuna nu va ceda locul celeilalte, începe un adevărat război.

  Regia: Gary Winick
  14 1
  5.5
 • DOA: Dead or Alive (2006)

  Mort sau viu

  Tina, Christie, Kasumi și Helena sunt luptătoare invitate să participe la o competiție ilegală de arte marțiale organizată pe o insulă asiatică. Premiul este de 10 milioane de dolari, iar competitorii sunt cei mai duri din câți există pe planetă.

  Regia: Corey Yuen
  21 4
  4.8
 • Supercross (2005)

  Regia: Steve Boyum
  3 0
  4.4