Filmele și serialele cu Steven Michael Quezada

  • Steven Michael Quezada

    Steven Michael Quezada

    61 de ani
    Data nașterii: 15.02.1963
  • Fender Bender (2016)

    Regia: Mark Pavia
    7 4
    4.9
  • Outlaws and Angels (2016)

    Criminali și îngeri

    Când niște nelegiuiți aflați pe fugă invadează o casă a unei familii pentru a se ascunde pe durata nopții, începe un joc neașteptat de-a șoarecele și pisica, conducând la răsturnare de roluri și, în cele din urmă, la răzbunare sângeroasă.

    Regia: J.T. Mollner
    9 1
    5.4
  • The Condemned 2 (2015)

    Condamnatul 2: O pradă în pustiu

    În acest film de acțiune un vânător de recompense trebuie să lupte pentru a rămâne în viață, el joacă un joc mortal, creat de un geniu bogat și rău, în care el trebuie să-si vâneze adversarii înainte ca acestia să poată sa-l omoare.

    Regia: Roel Reiné
    17 1
    4.2
  • Kites (2010)

    Dragoste pe fugă

    In nemilosul desert mexican, un barbat isi asteapta moartea. Este J., un om cautat de interlopi si autoritati. Singurul lucru care il tine in viata sub soarele arzator este gandul ca trebuie s-o gaseasca pe Natasha, iubirea vietii lui.

    Regia: Anurag Basu
    9 1
    6.0
  • Breaking Bad (2008)

    "Breaking Bad" spune povestea lui Walter, un profesor de chimie care, lovit în plin de criza de la mijlocul vieţii - cea mai gravă criză din câte s-au văzut vreodată -, începe să încalce legea prin fapte cu gravităţi din ce în ce mai mari.

    Scenariul: Vince Gilligan
    190 9
    9.5
  • First Snow (2006)

    Prima zăpadă

    Fortat sa poposeasca intr-un orasel uitat de lume in urma unui accident, Jimmy Starks (Guy Pearce) incepe sa viziteze imprejurimile pentru a-si omori timpul. Dupa ce, mai mult pentru amuzament, consulta o ghicitoare, viata lui Jimmy nu va mai fi...

    Regia: Mark Fergus
    7 0
    6.2