Filmele și serialele cu Steven Williams

  • Steven Williams

    Steven Williams

    75 de ani
    Data nașterii: 07.01.1949
    Locul nașterii: Memphis, Tennessee, USA
  • The Trust (2016)

    Lovitura

    Ce pun la cale doi politisti plictisiti din Los Angeles? Sa jefuiasca un traficant de droguri. Nicolas Cage si Elijah Wood interpreteaza rolurile a doi infractori amatori in acest film american, regizat de fratii Alex si Ben Brewer.

    Regia: Alex Brewer, Benjamin Brewer
    7 2
    5.4
  • Belle's (2012)

    Scenariul: Miguel A. Núñez Jr., Ed. Weinberger
    0 0
    3.8
  • Regia: Kevin Carraway
    0 0
    3.3
  • Căpitanul Walker investigheaza o crimă care are legătură cu dispariţia unei arme de la guvern. Pe lângă asta, încearcă să-i dea de urmă unui tânăr care a comis o crimă la nivel înalt.

    Regia: Aaron Norris
    4 0
    5.4
  • DarkWolf (2003)

    Bestia ]ntunericului

    O nouă creatură înfiorătoare bântuie străzile din Los Angeles. Este o creatură a tenebrelor, un vârcolac diabolic împins de o sete nestăvilită de sânge, atras de Josie, o femeie atrăgătoare ce posedă puteri misterioase pe care abia acum începe să...

    Regia: Richard Friedman
    0 0
    2.8
  • The Elite (2001)

    Elita

    Regia: Terry Cunningham
    0 0
    3.7
  • Firetrap (2001)

    Bostonienii

    In timpul unui furt, un hot profesionist e surprins de flacarile unui incendiu declansat in cladirea importantei companii industriale, specializata in produse de inalta tehnologie, in care se afla. Hotul reuseste sa iasa din cladire.

    Regia: Harris Done
    1 0
    5.0
  • Route 666 (2001)

    Soseaua spiritelor

    Un contabil al mafiei decide sa paraseasca programul de protectie a martorilor, pentru a nu mai fi nevoit sa depuna marturie la proces si sa se ascunda in desertul Arizona. O echipa de agenti federali, condusa de Jack La Roca, reuseste sa-i dea de...

    Regia: William Wesley
    5 0
    4.4
  • The Sender (1999)

    Mesagerul stelar

    Fiica comandantului Grayson are cancer si este tratata de o femeie cu puteri miraculoase pe care fetita o considera Ingerul. Actiunea atinge punctul culminant cand fetita este rapita si tatal ei incearca s-o gaseasca cu ajutorul „Ingerului”.

    Regia: Richard Pepin
    0 0
    3.7
  • Legacy of Sin: The William Coit Story (1995)

    Moștenirea păcatului: Povestea lui William Coit

    Chinuit de tot felul de amintiri neclare, William Coit Jr. își dă seama că acestea îi afectează căsnicia. Încercând să afle care ar putea fi cauza acestor spaime, Coit își rememorează copilăria nefericită și relația cu mama sa, Jill, care, pe...

    Regia: Steven Schachter
    1 0
    5.7
  • De data aceasta singurul care il poate opri pe Jason pentru totdeauna este ultimul descendent ramas in viata al neamului Voorhees. Acesta trebuie sa-l ucida pe Jason intainte ca asasinul sa devina invincibil.

    Regia: Adam Marcus
    13 3
    4.1
  • House (1986)

    Regia: Steve Miner
    10 0
    6.1
  • Missing in Action 2: The Beginning (1985)

    Dispărut în acțiune 2: Începutul

    Daca primul film al seriei avea ca subiect recuperarea prizonierilor de razboi a caror existenta nu era recunoscuta de oficialii vietnamezi, aceasta a 2a parte e concentrata pe timpul petrecut de colonelul Braddock in lagar, in timpul razboiului.

    Regia: Lance Hool
    28 1
    5.3
  • Twilight Zone: The Movie (1983)

    Zona crepusculară: Filmul artistic

    Inspirat dupa popularul Film serial de televiziune cu acelasi nume, filmul de lung-metraj dezvolta unele dintre cele mai incitante episoade ale acestuia. Structurat in patru parti, fiecare dispunand de un alt regizor, pelicula reuseste sa adune...

    Regia: John Landis, Joe Dante, George Miller
    17 3
    6.4