Filmele și serialele cu Storm Reid

  • Storm Reid

    Storm Reid

    20 de ani
    Data nașterii: 01.07.2003
    Locul nașterii: Atlanta, Georgia, USA
  • The Nun II (2023)

    Călugărița II

    1956 - Franța. Un preot este ucis. Răul se răspândește. Continuarea blockbusterului mondial o urmărește pe sora Irene, care se întâlnește din nou față în față cu Valak, călugărița demon. Taissa Farmiga revine ca sora Irene, alături de Jonas...

    Regia: Michael Chaves
    44 4
    5.6
  • Missing (2023)

    Dispariția

    Regia: Nicholas D. Johnson, Will Merrick
    46 5
    7.1
  • The Invisible Man (2020)

    Omul invizibil

    După ce mai multe coincidențe suspecte pun în pericol viața celor apropiați, Cecilia Kass (Elisabeth Moss) se vede nevoită să demonstreze că nu și-a pierdut mințile și că este urmărită de cineva pe care nimeni nu îl poate vedea.

    Regia: Leigh Whannell
    249 43
    7.1
  • Don't Let Go (2019)

    Ashley ii spune unchiului ei Jck, detectiv la omucideri, ca nu ii place de tatal ei, din cauza tulburarii bipolare si a consumului de droguri. La o zi dupa ce Jack poarta o discutie serioasa cu fratele lui, el primeste un apel de ajutor de la Ashley.

    Regia: Jacob Aaron Estes
    37 2
    6.4
  • Euphoria (2019)

    Euforia

    Serialul urmărește un grup de elevi de liceu care dau piept cu dragostea și prietenia într-o lume a drogurilor, sexului, traumelor și social media. Protagonista serialului e actrița și cântăreața Zendaya.

    Scenariul: Sam Levinson
    65 10
    8.3
  • A Wrinkle in Time (2018)

    O buclă în timp

    Bazat pe o clasică poveste fantastică a scriitoarei Madeleine L’Engle, A Wrinkle in Time (2018) se concentrează pe povestea a trei copii care pornesc într-o călătorie destinată salvării tatălui lor și a lumii.

    Regia: Ava DuVernay
    48 19
    4.3
  • Sleight (2016)

    Scamatorie

    După moartea părinților lor, un tânăr magician de stradă trebuie să aibă grijă de sora sa mai mică și se îndreaptă spre activități ilegale pentru a păstra un acoperiș deasupra capului. Când sora lui este răpită va face totul pentru a o salva.

    Regia: J.D. Dillard
    42 7
    5.9