Filmele și serialele cu Summer Bishil

  • Summer Bishil

    Summer Bishil

    35 de ani
    Data nașterii: 17.07.1988
    Locul nașterii: Pasadena, California, USA
  • The Magicians (2015)

    Magicienii

    După ce sunt recrutați de o academie... exagerat de discretă, câțiva studenți realizează că magia despre care citiseră sau auziseră ca și copii este cât se poate de reală, dar mai ales foarte periculoasă.

    Scenariul: John McNamara, Sera Gamble
    340 15
    7.6
  • The Last Airbender (2010)

    Ultimul războinic al aerului

    Filmul spune povestea lui Aang și-a prietenilor săi, care trebuie să salveze o lume fantastică învingându-l pe maleficul Lord al Focului și punând capăt interminabilului război cu Țara de Foc.

    Regia: M. Night Shyamalan
    32 1
    4.0
  • Crossing Over (2009)

    La granița libertății

    Imigranți din toate colturile lumii se revarsă zi de zi în Los Angeles, animați de speranța că vor avea un trai mai îndestulat decât în țările lor de origine, dar fără să aibă nici cea mai vagă noțiune despre prețul pe care trebuie să-l plătească.

    Regia: Wayne Kramer
    19 1
    6.7
  • Towelhead (2007)

    O scurta perioada din viata Jasirei, o adolescenta libanezo - americana confuza si dezorientata, in varsta de 13 ani, care se confrunta cu probleme legate de pubertate si de primele impulsuri sexuale.

    Regia: Alan Ball
    4 0
    6.9
  • Return to Halloweentown (2006)

    Intoarcerea in Halloweentown

    Filmul este a treia parte din seria DCOM Halloweentown. In aceasta parte, Marnie Piper (Sara Paxton) si fratele ei, Dylan Piper (Joey Zimmerman), se duc la Witch University pentru a urma colegiul in Halloweentown. Aici, forte intunecate incearca...

    Regia: David Jackson
    2 0
    5.3