Filmele cu Susan Traylor

  • Susan Traylor

    Susan Traylor

    59 de ani
    Data nașterii: 04.10.1964
    Locul nașterii: New York, USA
  • The Con Is On (2018)

    Vin britanicii

    Un cuplu excentric de escroci britanici fuge la Los Angeles din calea unui gangster. Acolo, cei doi vor încerca să fure bijuterii, dar planul lor se lasă cu complicații neprevăzute, consecințe mortale și rezultate extrem de comice.

    Regia: James Oakley
    34 19
    3.8
  • Woodshock (2017)

    Regia: Kate Mulleavy, Laura Mulleavy
    5 2
    4.2
  • Greenberg (2010)

    Al şaselea lungmetraj din cariera de regizor a lui Noah Baumbach, Greenberg ni-l prezintă pe Roger Greenberg, un newyorkez care se mută la Los Angeles pentru a-şi limpezi minţile decis să pună ordine în propria viaţă.

    Regia: Noah Baumbach
    2 0
    6.2
  • She's So Lovely (1997)

    Iubirea e un lucru foarte mare

    Sfarsitul anilor ‘70. Eddie si Maureen Quinn se iubesc. Au o tinerete tumultuoasa si agitata. Asteapta un copil. Eddie dispare de acasa cateva zile. Maureen este victima atacului unui vecin. La intoarcere, Eddie, pentru care sotia si copilul sunt...

    Regia: Nick Cassavetes
    2 0
    5.9
  • Bastard Out of Carolina (1996)

    Alegeri dureroase

    Regia: Anjelica Huston
    0 0
    7.3
  • Lord of Illusions (1995)

    Stăpânul iluziilor

    Cand un detectiv particular este angajat sa protejeze un magician de renume, acesta se trezeste intr-o lume oculta plina de pericole. Totul incepe in momentul in care detectivul o intalneste pe frumoasa Dorothea, sotia unui iluzionist celebru.

    Regia: Clive Barker
    6 0
    6.0
  • To Die For (1995)

    Pe viață și pe moarte

    Viata a trei tineri adolescenti este schimbata in mod dezastruos si ireparabil de Suyanne (Nicole Kidman), o femeie tanara, foarte frumoasa, perfect constienta de felul in care o vad barbatii si total lipsita de scrupule. Ea stie foarte bine ce...

    Regia: Gus Van Sant
    13 3
    6.8
  • A River Runs Through It (1992)

    Cândva, pe aici, trecea un râu

    Norman si Paul, doi frati din Montana, cresc impreuna sub supravegherea tatalui lor, un preot extrem de sever. Satui de autoritatea tatalui lor, cei doi frati incearca sa protesteze. Drumurile lor insa se vor scinda.

    Regia: Robert Redford
    Oscar-uri:
    31 1
    7.2