Filmele cu Suzanne Shepherd

  • Suzanne Shepherd

    Suzanne Shepherd

    Data nașterii: 31.10.1934
    Decedat: 17.11.2023 (89 de ani)
  • Furlough (2018)

    Concediu

    Regia: Laurie Collyer
    15 2
    5.5
  • The Week Of (2018)

    Săptămâna nunții

    Trei elemente combinate pot fi explozive: un cuplu care se va căsători în curând, părinții lor și pregătirile pentru nunta care urmează să aibă loc. Comedia urmărește povestea a doi tați cu personalități diferite și hilaritatea disfuncțională care...

    Regia: Robert Smigel
    42 28
    5.2
  • Where Is Kyra? (2017)

    Unde e Kyra?

    Regia: Andrew Dosunmu
    10 3
    5.5
  • Harold (2008)

    Povestea lui Harold, un adolescent cu cateva trasaturi masculine instalate precoce, chelia fiind cea mai accentuata, care se imprieteneste cu omul de serviciul al liceului unde invata...

    Regia: T. Sean Shannon
    0 0
    5.4
  • A Dirty Shame (2004)

    Marea depravare

    Cand viata unui cuplu parea sa fi atins o etapa in care imprevizibilul nu prea isi mai are locul, ceva este pe cale sa schimbe radical lucrurile. Este de ajuns sa spunem ca avem de-a face cu un film in care fetisurile sunt la putere.

    Regia: John Waters
    3 4
    5.1
  • Requiem for a Dream (2000)

    Requiem pentru un vis

    Drogul ataca mintea, trupul si sufletul. Dupa ce le-a ispitit, facandu-le sa se simta invincibile pentru o clipa, drogul isi cere dreptul de calau. Pierdute fara putinta de tagada, patru fiinte se afunda in deziluzii si disperare...

    Regia: Darren Aronofsky
    30 6
    8.3
  • Lolita (1998)

    Venit sa predea in SUA, profesorul Humbert inchiriaza o camera in casa lui Charlotte Heze, dar numai dupa ce o vede pe fiica de 12 ani a acesteia, Dolores, de care se simte imediat atras. Se va casatori cu Charlotte, pentru a fi aproape de fiica ei.

    Regia: Adrian Lyne
    19 4
    6.8
  • Trees Lounge (1996)

    Barul Trees Lounge

    Pentru Tommy Basili e o perioada grea a vietii. Si-a pierdut slujba, fiindca a „imprumutat” niste bani din casa, iubita l-a lasat pentru seful lui si acum e insarcinata... Viata lui se-nvarte in jurul barului din cartier.

    Regia: Steve Buscemi
    3 0
    7.1
  • Bullet (1996)

    Ochi pentru ochi

    Butch Stein este un evreu de 35 de ani, fost pușcăriaș, care este eliberat din închisoare după ce a ispășit o pedeapsă de 8 ani fiind complice la un jaf. După eliberarea sa, el se întoarce în Brooklyn pentru a locui cu familia sa disfuncțională.

    Regia: Julien Temple
    1 1
    6.4
  • Uncle Buck (1989)

    Unchiul Buck

    Spre deosebire de Bob, fratele sau Buck se situeaza la pol opus: dezordonat, fara serviciu, burlac, innebunit dupa cursele de cai. Iata insa ca, intr-o noapte, Buck este solicitat sa faca pe dadaca nepotilor sai cateva zile.

    Regia: John Hughes
    17 1
    7.1