Filmele cu Suzanne Snyder

  • Suzanne Snyder

    Suzanne Snyder

    61 de ani
    Data nașterii: 22.10.1962
    Locul nașterii: Park Ridge, Illinois, USA
  • Fools Rush In (1997)

    Graba strică treaba

    Ce ai alege între iubirea vieții și stilul de viață preferat? Asta este problema lui Alex după ce petrece o noapte cu Isabel, o mexicană pasionată de fotografie. Cei doi se reîntâlnesc, iar el află că ea este însărcinată. Decid să se căsătorească.

    Regia: Andy Tennant
    14 2
    6.1
  • The Night Before (1988)

    O noapte ciudata

    Winston Connelly se trezeste intr-o noapte pe o alee, fara cea mai mica idee despre cum a ajuns acolo. De asemenea, nu stie de ce poarta un smoching jerpelit. Deci, incepe sa aiba strafulgerari despre faptul ca se indrepta spre balul de absolvire,...

    Regia: Thom Eberhardt
    7 0
    6.1
  • Killer Klowns from Outer Space (1988)

    Clovnii ucigasi

    Cand un mic orasel este invadat de extraterestri care rapesc si ucid locuitorii, nimeni nu ii ia in serios. Pentru ca toti extraterestrii arata ca niste clovni de circ, folosesc arme care arata ca atare si au pictate pe fata zambete.

    Regia: Stephen Chiodo
    2 0
    6.2
  • Return of the Living Dead: Part II (1988)

    Întoarcerea morților vii II

    Jesse (Michael Kenworthy), un baietel de 12 ani si sora lui, Lucy (Marsha Dietlein), elibereaza din greseala un abur verde ucigator care poate transforma un muritor intr-un zombie si un mort intr-un mort viu. Odata ajuns intr-un cimitir, fumul...

    Regia: Ken Wiederhorn
    16 0
    5.7
  • Weird Science (1985)

    Știința ciudată

    Filmul amalgameaza 2 elemente deseori folosite anterior - fanteziile de pubertate si monstrul lui Frankenstein - altoite cu un mit nou: geniul computerizat. Doi adolescenti, nesuferitii Gary si Wyatt, creeaza pe calculator o femeie perfecta, Lisa.

    Regia: John Hughes
    10 1
    6.6