Filmele și serialele cu Swoosie Kurtz

  • Swoosie Kurtz

    Swoosie Kurtz

    79 de ani
    Data nașterii: 06.09.1944
    Locul nașterii: Omaha, Nebraska, USA
  • Call Me Kat (2021)

    Spune-mi Kat

    Scenariul: Darlene Hunt
    2 0
    5.4
  • Overboard (2018)

    Amnezie cu surprize

    Un bogătaş răsfăţat şi obraznic devine amnezic în urma unui accident. O anumită fostă angajată a lui, pe care nu a tratat-o tocmai potrivit, îl va căuta cu un plan de răzbunare.

    Regia: Rob Greenberg
    247 26
    6.0
  • Scenariul: Jackie Filgo, Jeff Filgo
    9 1
    7.0
  • Mike & Molly (2010)

    Mike și Molly

    Mike și Molly este povestea a doi oameni din Chicago care se descoperă și se îndrăgostesc la o întâlnire a Mâncăcioșilor Anonimi. Ofițerul Mike Biggs (Billy Gardell) este un polițist cu inimă mare, care vrea sincer să slăbească.

    Scenariul: Mark Roberts
    15 0
    6.5
  • Hank (2009)

    Scenariul: Tucker Cawley
    0 0
    4.3
  • Filmul prezintă ultima parte a vieţii lui Quentin Crisp în New York

    Regia: Richard Laxton
    0 1
    7.2
  • Living Proof (2008)

    Dovada vie

    Dennis Slamon (Harry Connick Jr.) dezvoltă un medicament despre care crede că va deveni un tratament revoluționar împotriva cancerului la sân. Atunci când fondurile pentru proiect îi sunt retrase, el trebuie să găsească alte modalități de finanțare.

    Regia: Dan Ireland
    0 0
    6.8
  • Pushing Daisies (2007)

    Atingerea vieții

    Ned are abilitatea sa invie mortii. Insa aceasta capacitatea a lui nu este perfecta: cel inviat nu poate ramane asa decat un minut; daca sta mai mult de un minut, altcineva trebuie sa moara in locul lui; nu il mai poate atinge niciodata pe cel pe...

    Scenariul: Bryan Fuller
    2 1
    8.4
  • Superman: Doomsday (2007)

    Superman: Ziua judecății

    Cand LexCorps elibereaza din greseala o creatura monstruoasa, Doomsday, Superman are de-a face cu cea mai mare provocare din cariera lui de erou. Filmul este bazat pe premiata trilogie The Death of Superman (Moartea lui Superman).

    Regia: Bruce Timm, Lauren Montgomery, Brandon Vietti
    9 0
    6.9
  • Duplex (2003)

    Un tanar cuplu are sansa de a se muta intr-un apratament superb (duplex) intr-un cartier de renume din New York. Singura problema este vecina lor, o batranica

    Regia: Danny DeVito
    15 1
    5.9
  • Bubble Boy (2001)

    Băiatul din bulă

    “Bubble Boy” este o comedie despre maturizare, care urmărește viața lui Jimmy Livingston, un tânăr care a trăit de când s-a născut într-un clopot de sticlă - o lume artificială creată cu cele mai bune intenții, dar complet exagerat de mama lui.

    Regia: Blair Hayes
    2 1
    5.7
  • Get Over It (2001)

    Treci peste

    Filmul spune povestea unui licean pe care îl părăseste si norocul si prietena. El ar face orice s-o recucerească – pâna si sa renunte la baschet si să încerce sa-si găsească un rol într-o piesă de Shakespeare.

    Regia: Tommy O'Haver
    4 4
    5.7
  • Cruel Intentions (1999)

    Tentația seducției

    Cinica Kathryn (Sarah Michelle Gellar) face un pariu cu fratele ei vitreg, Sebastian (Ryan Phillippe), care presupune seducerea inocentei Annette (Reese Witherspoon), care si-a propus sa ramana virgina pana cand va cunoaste dragostea adevarata.

    Regia: Roger Kumble
    34 1
    6.8
  • Liar Liar (1997)

    Mincinosul mincinoșilor

    Fletcher e un avocat care își câștigă existența mințind pe toată lumea. Acest obicei l-a transformat într-un om prosper, dar îl îndepărtează în timp de soția lui și începe să-i afecteze și relația cu fiul său, Max. O schimbare drastică va avea loc.

    Regia: Tom Shadyac
    32 0
    6.9
  • A Promise to Carolyn (1996)

    În memoria lui Carolyn

    Suspectând vreme de aproape 40 de ani circumstanțele în care a murit sora lor mai mică, în 1955, surorile Debra Harper și Kay Wilbanks conving autoritățile din McKinney, Texas să investigheze cazul. Victime a unor părinți abuzivi, Debra și Kay...

    Regia: Jerry London
    1 0
    6.3