Filmele cu Sydney Pollack

  • Sydney Pollack

    Sydney Pollack

    Data nașterii: 01.07.1934
    Decedat: 26.05.2008 (73 de ani)
    Oscaruri:
  • Jane Fonda in Five Acts (2018)

    Viața lui Jane Fonda

    Regizat de celebra Susan Lacy, documentarul oferă o privire profundă în viață solitară a lui Jane Fonda. Filmul are la bază 21 de ore de interviuri cu Fonda, care vorbește cald și franc despre viață și greșelile sale.

    Regia: Susan Lacy
    2 0
    7.9
  • Made of Honor (2008)

    Mireasa e iubita mea!

    Chipesul Tom are tot ce vrea: bani, femei, succes. Si stie ca se poate baza oricand pe cea mai buna prietena a lui, Hannah. Dar cand Hannah pleaca in Scotia pentru sase saptamani, Tom isi da seama ca nu poate trai fara ea...

    Regia: Paul Weiland
    14 1
    5.8
  • Avocat la unul dintre cele mai cunoscute cabinete de avocatura din New York, Michael Clayton aranjeaza discret problemele suparatoare ale clientilor sai. Pe biroul lui ajunge dosarul plin de dedesubturi al unei puternice companii agrochimice.

    Regia: Tony Gilroy
    Oscar-uri:
    19 1
    7.2
  • Avenue Montaigne (2006)

    Fotolii de orchestră

    O actrita apreciata care viseaza un cinema intimist, un pianist exceptional care vrea sa cante in fata unui public ignorant si naiv, un colectionar care-si vinde intr-o seara opera de-o viata, o tanara provinciala care-si incearca norocul la...

    Regia: Danièle Thompson
    0 0
    6.7
  • Changing Lanes (2002)

    Schimbarea benzilor

    Un blocaj rutier pe o strada din New York este ceva normal si nu ar avea cum sa declanseze o reactie in lant care sa duca la distrugerea a doua vieti omenesti. Dar, in aceasta zi, o ciocnire minora va transforma doi straini in dusmani de moarte.

    Regia: Roger Michell
    19 2
    6.5
  • Random Hearts (1999)

    Ironia sorții

    Pentru Den Broeck – sergent în Departamentul de Poliție - și Kay Chandler – candidată la alegeri, încrederea e un lucru de mare preț. Carierele amândurora depind de încrederea oamenilor în ei. Și căsătoriile, Sau cel puțin așa credeau până atunci.

    Regia: Sydney Pollack
    19 0
    5.3
  • Eyes Wide Shut (1999)

    Cu ochii larg închiși

    Cruise. Kidman. Kubrick. Trei nume care au asigurat suspansul, succesul și speculațiile celui mai controversat film al ultimelor decenii. Conținutul abundă într-o disecare deloc gratuită a sexualității și a stilului voyeuristic de mânuire a camerei.

    Regia: Stanley Kubrick
    58 7
    7.5
  • Husbands and Wives (1992)

    Soți și soții

    Gabe Roth, un scriitor și profesor din New York, și Judy, soția lui, sunt șocați când află că cei mai buni prieteni ai lor, Jack și Sally, se despart. Această veste îi face să analizeze problemele din propria căsnicie.

    Regia: Woody Allen
    10 0
    7.5
  • The Player (1992)

    Jucătorul

    "The Player ne arata goana dupa bani sI degradarea sinelui si ne lasa sa ne imaginam ca filmele bune sunt rezultatul unei alchimii misterioase." - Henry Cheeham -1992 (Sight and Sound).

    Regia: Robert Altman
    22 1
    7.5
  • Tootsie (1982)

    O comedie in regia lui Sydney Pollack, cu Dustin Hoffman in rolul unui actor ghinionist care se trezeste intr-o buna zi somer. Norocul ii suride simpaticului Hoffman. Care se deghizeaza in femeie si joaca rolul vietii pe celebra scena de pe Broadway

    Regia: Sydney Pollack
    Oscar-uri:
    14 0
    7.4