Filmele și serialele cu Szabolcs Thuróczy

  • Szabolcs Thuróczy

    Szabolcs Thuróczy

    52 de ani
    Data nașterii: 24.12.1971
    Locul nașterii: Nyíregyháza, Hungary
  • The Informant (2022)

    Informatorul

    Scenariul: Bálint Szentgyörgyi
    5 0
    8.0
  • A Kind of America 3 (2018)

    Un fel de America 3

    Frații Várnai intră într-o situație complicată din cauza șarlatanului Alex. Situația e agravată atât de poliție în frunte cu comisarul Brando, cît și de două grupuri rivale de mafioți. Totul pornește de la un timbru foarte scump care fusese furat.

    Regia: Gábor Herendi
    0 0
    5.3
  • Tiszta szívvel (2016)

    Cu inima curată

    O comedie despre o bandă de gangsteri în scaune cu rotile, despre doi tineri care se fac amici buni cu un hitman mișto, și el tot în scaun rulant. Astfel, cei trei intră în cârdășie cu mafia, mai ales că nici unul nu are prea multe de pierdut.

    Regia: Attila Till
    8 0
    7.1
  • Easy Living (2015)

    Viața aurie

    Familia Miklósi se bucură de o viață luxoasă, însă adevărul e că trăiește bazându-se pe o mulțime de trucuri. Când capul familiei vrea să întoarcă o nouă pagină, viața lor idilică este zdruncinată, iar fiecare membru al familiei are scopuri diferite.

    Scenariul: Mikko Pöllä, Roope Lehtinen, Gábor Krigler
    3 0
    8.7
  • Afterlife (2014)

    Viața de apoi

    După ce Mózes începe să vadă fantoma tatălui său, un bărbat autoritar care a murit de curând, tânărul sfios și nesigur pe el e obligat să facă ordine în relația cu tatăl său odată pentru totdeauna.

    Regia: Virág Zomborácz
    1 0
    7.0
  • White God (2014)

    Orașul câinilor

    Lili are 13 ani și își iubește din toată inima câinele, pe Hagen. Fata este devastată când tatăl ei îl lasă pe Hagen pe stradă, iar câinele dispare. Convinsă că dragostea poate învinge orice obstacol, Lili pornește în căutarea câinelui

    Regia: Kornél Mundruczó
    1 1
    6.8
  • A Kind of America 2 (2008)

    Un fel de Americă 2

    În 2002, Gábor Herendi cu Un fel de Americă a devenit peste noapte favoritul numărul unu al cinefililor maghiari, toți așteptând continuarea. Titlul primului film devenit peliculă de cult, are o forță de atracție pentru public, încât...

    Regia: Gábor Herendi
    0 0
    6.8