Filmele și serialele cu T.I.

 • T.I.

  T.I.

  43 de ani
  Data nașterii: 25.09.1980
  Locul nașterii: Atlanta, Georgia, USA
 • Monster Hunter (2020)

  Vănătorul de Monștri

  Atunci când o furtună de nisip, venită pe nebănuite, îi aruncă pe Artemis și unitatea ei într-o lume străină, luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri înspăimântători și imuni la armele lor.

  Regia: Paul W. S. Anderson
  227 33
  5.2
 • Cut Throat City (2020)

  Orașul fără legi

  Povestea a patru buni prieteni care se simt nevoiți, în urma crizei provocate de uraganul Katrina, să comită un jaf pentru a face rost de bani. Jaful sfârșește prost și astfel își pun în cap nu doar poliția, dar și pe interlopul care i-a tocmit.

  Regia: RZA
  20 1
  4.9
 • The Trap (2019)

  Rețetă cu probleme

  Un bărbat se întoarce acasă în Atlanta pentru a scăpa de la faliment restaurantul familiei sale cu ajutorul unei noi rețete de pui.

  Regia: Erik White
  0 0
  4.3
 • Dolemite Is My Name (2019)

  Dolemite este numele meu

  În Los Angeles, anii 1970, comedianul mediocru Rudy Ray Moore dă lovitura cu alter ego-ul său, Dolemite, iar apoi riscă totul pentru a ajunge pe marile ecrane.

  Regia: Craig Brewer
  37 6
  7.2
 • Ant-Man and the Wasp (2018)

  Omul-Furnică și Viespea

  Scott este solicitat de Hope van Dyne și dr. Hank Pym să preia o misiune urgentă. Nevoit să îmbrace din nou echipamentul, el va trebui să colaboreze cu Wasp, alături de care va încerca să descopere misterele trecutului.

  Regia: Peyton Reed
  410 22
  7.0
 • Rapture (2018)

  0 1
  7.1
 • Krystal (2017)

  Filmul prezinta povestea unui tanar care se inscrie intr-un grup al Alcoolicilor Anonimi pentru a o seduce pe femeia visurilor sale, fosta stripteuza, interpretata de Milla Jovovich.

  Regia: William H. Macy
  2 0
  5.5
 • Sleepless (2017)

  Noapte albă

  Vincent (Jamie Foxx), un polițist cu legături în lumea interlopă, ajunge să întoarcă un club de noapte cu susul în jos în căutarea fiului său răpit.

  Regia: Baran bo Odar
  220 12
  5.6
 • Ant-Man (2015)

  Omul-Furnică

  Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-și micșora dimensiunea și de a-și mări proporțional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să își accepte latura eroică și să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym

  Regia: Peyton Reed
  137 1
  7.2
 • Get Hard (2015)

  Mare și tare

  Milionarul James King crede că nimic rău nu i se poate întâmpla, dar justiția nu îl cruță: condamnat pentru fraudă, King va merge la închisoare. El apelează la Darnell, un bărbat de culoare, pentru a se pregăti pentru pericolele de după gratii.

  Regia: Etan Cohen
  33 4
  6.0
 • Identity Thief (2013)

  Hoața de identitate

  Jason Bateman și Melissa McCarthy se află în fruntea distribuției de staruri din această comedie despre un tip cu nimic ieșit din comun care ajunge în situația de a lua măsuri extreme pentru a-și recupera identitatea furată.

  Regia: Seth Gordon
  14 4
  5.7
 • Takers (2010)

  Fură și fugi

  Un grup de infractori din Los Angeles continuă să ridiculizeze şi să întărâte forţele de poliţie din oraş perfectând planuri din ce în ce mai îndrăzneţe de a jefui băncile. Hoţii nu lasă în urmă niciun indiciu.

  Regia: John Luessenhop
  22 2
  6.2
 • ATL (2006)

  ATL - Pierduți în Atlanta

  Rashad (Tip Harris) este un adolescent in varsta de 17 ani. El si amicii sai isi petrec adesea timpul la Waffle House, incercand sa isi imagineze ce le va rezerva viitorul dupa ce vor termina liceul. In fiecare duminica seara, au intalnire la...

  Regia: Chris Robinson
  0 1
  6.1