Filmele și serialele cu T.K. Carter

  • T.K. Carter

    T.K. Carter

    67 de ani
    Data nașterii: 18.12.1956
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Dave (2020)

    Un bărbat nevrotic s-a convins pe el însuși că este destinat să fie unul dintre cei mai buni rapperi din toate timpurile. Acum trebuie să-și convingă cei mai apropiați prieteni, iar cu ajutorul lor ar putea convinge și restul lumii.

    Scenariul: Lil Dicky, Jeff Schaffer
    6 3
    8.3
  • Baadasssss! (2003)

    Răzbunarea lui Sweetback

    Mario Van Peebles aduce un omagiu foarte amuzant filmului de referinta al tatalui sau Melvin, „The Sweet Sweetback’s Baadassss Song". Comedia este despre Melvin care incearca sa stranga fonduri pentru un film de actiune cu negri.

    Regia: Mario Van Peebles
    1 0
    7.3
  • My Favorite Martian (1999)

    Marțianul meu preferat

    Tim O’Hara (Jeff Daniels) este un reporter de televiziune ambitios care, fara sa vrea, face o gafa majora si o compromite, in timpul unei transmisiuni in direct pe fiica sefului sau. Bineinteles ca Tim este imediat concediat. La putin timp dupa...

    Regia: Donald Petrie
    10 0
    5.1
  • He's My Girl (1987)

    El e prietena mea

    Reggie se îmbraca în haine de femeie si îsi pune numele Regina pentru a putea sa însoteasca un prieten într-o excursie gratuita la Hollywood.

    Regia: Gabrielle Beaumont
    0 0
    4.6
  • Runaway Train (1986)

    Trenul evadării

    Manny este unul dintre puşcăriaşii cel mai bine păziţi dintr-o închisoare din Alaska. Când află că administratorul vrea să-l omoare, Manny decide să evadeze.

    Regia: Andrei Konchalovsky
    29 2
    7.2
  • Clifford Skridlow, onorabil profesor de literatură medievală, se trezește în postura insolită de "manager" a patru prostituate, al căror proxenet fugise din oraș de frica Mafiei.

    Regia: Michael Pressman
    7 0
    5.2
  • The Thing (1982)

    Creatura

    O navă spațială se prăbușește pe Pământ și este îngropată sub gheața Antarcticii. După ani de zile, oamenii de știință scot la lumină Creatura, dar își dau seama prea târziu că aceasta trăiește și poate imita orice formă de viață.

    Regia: John Carpenter
    63 0
    8.2
  • Seems Like Old Times (1980)

    Ca pe vremuri

    Scriitorul Nick Gardenia este rapit din casa sa din California si fortat sa jefuiasca o banca. Acum un fugar, el cauta ajutor din partea fostei, Glenda. Insa, ea este acum un aparator public ce s-a recasatorit cu un procuror. 

    Regia: Jay Sandrich
    16 0
    6.7