Filmele și serialele cu Taika Waititi

  • Taika Waititi

    Taika Waititi

    48 de ani
    Data nașterii: 16.08.1975
    Locul nașterii: Wellington, New Zealand
  • Next Goal Wins (2023)

    Golul victoriei

    „Golul victoriei” urmărește drumul echipei naționale de fotbal a Samoei Americane, cunoscută pentru înfrângerea lor istorică cu 31-0 din 2001 împotriva Australiei. Fiind în pragul Calificărilor pentru Cupa Mondială, echipa îl angajează pe...

    Regia: Taika Waititi
    8 0
    6.5
  • Lightyear (2022)

    Toată lumea îl cunoaște și iubește pe Buzz Lightyear, din franciza Toy Story. Iată că studiourile Pixar vin acum cu o animație doar a lui, care va prezenta aventuroasa lui călătorie... to infinity and beyond (către infinit și dincolo de el)!

    Regia: Angus MacLane
    54 2
    6.1
  • Thor: Love and Thunder (2022)

    Thor: Iubire și tunete

    Zeul tunetului se aventurează într-o călătorie diferită de orice provocare cu care s-a confruntat vreodată – una de auto-descoperire. Eforturile lui sunt întrerupte însă de un nou ucigaș galactic cunoscut sub numele de Gorr the God Butcher (Călăul...

    Regia: Taika Waititi
    243 41
    6.2
  • Our Flag Means Death (2022)

    Steagul nostru înseamnă moarte

    Scenariul: David Jenkins
    18 6
    7.8
  • The Electrical Life of Louis Wain (2021)

    Viața electrizantă a lui Louis Wain

    Povestea reală a artistului britanic Louis Wain ale cărui opere jucăușe și psihedelice au ajutat publicul să schimbe modul în care văd pisicile. Urmărim aventurile acestui erou în timp ce încearcă să descopere misterele „electrice” ale lumii.

    Regia: Will Sharpe
    29 3
    6.8
  • Free Guy (2021)

    Eliberează-l pe Guy

    Un casier bancar (Ryan Reynolds) descoperă că este de fapt un jucător de fundal într-un joc video de tip lume deschisă și decide să devină eroul propriei sale povești.

    Regia: Shawn Levy
    197 24
    7.1
  • Jojo Rabbit (2019)

    O dramedie de război, Jojo Rabbit spune povestea unui tănăr admirator al nazismului care descoperă că mama lui adăpostește în casă un evreu.

    Regia: Taika Waititi
    Oscar-uri:
    103 23
    7.9
  • Apocalipsa ar putea distruge din temelii luminoasa lume condusă de Odin, iar Thor va avea mare nevoie de ajutorul lui Loki pentru a înfrunta pericolul ce-i amenință tărâmul de baștină.

    Regia: Taika Waititi
    577 40
    7.9
  • Hunt for the Wilderpeople (2016)

    Pe urmele unor fugari

    Ricky, un pusti orfan crescut in plasament fuge impreuna cu unchiul Hec în sălbăticie și ajung să fie dați în urmărire în toată țara. Le rămân două opțiuni: să iasă din scenă cu surle și trâmbițe sau să treacă peste dispute si sa rămâna o familie.

    Regia: Taika Waititi
    17 0
    7.8
  • What We Do in the Shadows (2014)

    Tribulațiile unor vampiri moderni

    Vladislav (Jemaine Clement), Viago (Taika Waititi) și Deacon (Jonathan Brugh) sunt vampiri cu ștate vechi, împart un apartament din Wellington și acceptă încântați/însetați să fie filmați pentru un documentar de televiziune.

    Regia: Taika Waititi, Jemaine Clement
    15 7
    7.6
  • Green Lantern (2011)

    Lanterna Verde

    Dintotdeauna Universul a fost protejat de o forță superioară. Patru războinici au jurat să mențină ordinea intergalactică. Protectori ai Universului și susținători ai păcii și dreptății, aceștia fac parte din armata Green Lantern.

    Regia: Martin Campbell
    80 0
    5.5
  • Boy (2010)

    Este 1984 şi Michael Jackson este idolul suprem în golful Waihau, Noua Zeelandă. Aici îl cunoaştem pe Boy, un băieţel în vârstă de 11 ani care locuieşte într-o fermă alături de bunică, o capră şi frăţiorul lui, Rocky. Imediat după ce bunica lui...

    Regia: Taika Waititi
    2 0
    7.5
  • Ajunsi la maturitate, Lily si Jarrod cauta sa se razbune pentru tot ceea ce au indurat in anii de scoala.

    Regia: Taika Waititi
    3 0
    6.7
  • Snakeskin (2001)

    Piele de sarpe

    Alice are o viata linistita si sigura, dar isi doreste o vita plina de aventuri. Craig-Johnny, cel mai bun prieten al ei, este indragostit de ea. Impreuna strabat drumurile, iau autostopisti si cauta aventura suprema. Intr-una din zile il iau in...

    Regia: Gillian Ashurst
    0 0
    5.3