Filmele cu Talia Shire

 • Talia Shire

  Talia Shire

  76 de ani
  Data nașterii: 25.04.1946
  Locul nașterii: Lake Success, New York, USA
 • Working Man (2020)

  Regia: Robert Jury
  0 0
  6.3
 • 40 Years of Rocky: The Birth of a Classic (2020)

  40 de ani de Rocky

  Documentarul prezintă povestea incredibilă a lui Sylvester Stallone, care pornește într-o călătorie epică pentru a-l aduce pe Rocky Balboa la viață pentru prima oară.

  Regia: Derek Wayne Johnson
  1 0
  7.3
 • Homo Erectus (2007)

  Un om al pesterilor visator isi doreste mai mult de la viata decat bete, pietre si carne cruda.

  Regia: Adam Rifkin
  3 0
  3.5
 • Rocky Balboa (2006)

  Rocky Balboa examinează una din cele mai mari legende ale Americii în perioada sa cea mai vulnerabilă - vârsta mijlocie. Fost campion la box la categoria grea, cunoscut si renumit în lume pentru reușite, Rocky își găsește o nouă provocare.

  Regia: Sylvester Stallone
  24 0
  7.1
 • Kiss the Bride (2002)

  Saruta mireasa

  Cu o distributie de clasã, din care îi putem enumera pe Sean Patrick Flanery, Alyssa Milano, Amanda Detmer, Jonathan Schaech, Monet Mazur si Vanessa Parise, Sãrutã mireasa este o privire serioasã si în acelasi timp comicã asupra vietilor membrilor...

  Regia: Vanessa Parise
  0 0
  5.3
 • Rocky V (1990)

  La intoarcerea din Rusia dupa ce l-a infrant pe Drago, Rocky descopera ca anii de box i-au creat leziuni pe creier. Mai mult, boxerul datoreaza o avere Fiscului. Rocky vinde tot ce are si se intoarce in cartierele nevoiase din care a plecat

  Regia: John G. Avildsen
  24 2
  5.3
 • The Godfather: Part III (1990)

  Nașul III

  În această ultimă parte a trilogiei despre familia Corleone, Al Pacino joacă rolul lui Michael, liderul puternic al familiei. La cei 60 de ani, Michael e dominat de două pasiuni: să-şi elibereze familia de crime şi să găsească un succesor potrivit.

  Regia: Francis Ford Coppola
  88 2
  7.6
 • Rad (1986)

  Pista iadului

  Regia: Hal Needham
  0 0
  6.9
 • Rocky IV (1985)

  Campionul la categoria grea Rocky are de infruntat o alta provocare in cariera lui: el trebuie sa infrunte o adevarata masina de lupta, un urias rus pe nume Drago. Prima lupta a acestui monstru in America e cu Apollo Creed, prietenul lui Rocky.

  Regia: Sylvester Stallone
  32 1
  6.9
 • Rocky III (1982)

  Al treilea film din celebra serie Rocky continuă povestea boxerului Rocky Balboa, ajuns dintr-un ilustru necunoscut, o vedetă a ringului. Acţiunea filmului îl găseşte pe Rocky în culmea gloriei, pe copertele celor mai prestigioase reviste de sport.

  Regia: Sylvester Stallone
  35 3
  6.8
 • Prophecy (1979)

  Profetia

  Cand lupta pentru pamant si drepturile de posesie dintre indieni si posesorii unei fabrici de hartie se transforma in razboi si violenta, Agentia de Protectie a mediului il trimite pe doctorul Robert Verne (Robert Foxworth) la fata locului pentru...

  Regia: John Frankenheimer
  3 3
  5.5
 • Rocky II (1979)

  După meciul cu Apollo Creed, Rocky hotărâse să ducă o existenţă paşnică, împreună cu soţia sa. Din păcate, foarte curând cei doi rămân fără bani, astfel încât Rocky se vede nevoit să accepte meciul-revanşă după care tânjeşte Creed.

  Regia: Sylvester Stallone
  37 1
  7.3
 • Rocky (1976)

  Pentru a castiga niste bani Rocky intra in lumea interlopilor care pariaza pe el pentru a se bate in lupte ilegale. Dupa cateva luni in care se alege cu buzunarul gol si cu o multime de coaste rupte, Rocky simte ca are nevoie de o schimbare.

  Regia: John G. Avildsen
  Oscar-uri:
  40 1
  8.1
 • The Godfather: Part II (1974)

  Nașul II

  In una dintre cele mai bune continuări de film din toate timpurile, Francis Ford Coppola duce mai departe povestea de proporții epice a trilogiei Godfather cu această saga despre două generații din familia Corleone aflate la putere.

  Regia: Francis Ford Coppola
  Oscar-uri: x 6
  102 3
  9.0
 • The Godfather (1972)

  Nașul

  Câștigător a trei premii ale Academiei Americane de Film, “Nașul” este o poveste grandioasă bazată pe romanul lui Mario Puzo despre viețile tumultoase ale unei familii de mafioți din New York.

  Regia: Francis Ford Coppola
  Oscar-uri:
  137 3
  9.2