Filmele cu Talia Shire

  • Talia Shire

    Talia Shire

    78 de ani
    Data nașterii: 25.04.1946
    Locul nașterii: Lake Success, New York, USA
  • Sly (2023)

    Odată era un nimeni care se uita la filme ca să evadeze dintr-o copilărie grea, acum e legendă la Hollywod. Sylvester Stallone își spune povestea într-un documentar.

    Regia: Thom Zimny
    5 0
    7.0
  • Working Man (2020)

    Regia: Robert Jury
    0 0
    6.3
  • 40 Years of Rocky: The Birth of a Classic (2020)

    40 de ani de Rocky

    Documentarul prezintă povestea incredibilă a lui Sylvester Stallone, care pornește într-o călătorie epică pentru a-l aduce pe Rocky Balboa la viață pentru prima oară.

    Regia: Derek Wayne Johnson
    3 0
    7.2
  • Regia: Anna Chi
    0 0
    5.2
  • Homo Erectus (2007)

    Un om al pesterilor visator isi doreste mai mult de la viata decat bete, pietre si carne cruda.

    Regia: Adam Rifkin
    3 0
    3.5
  • Rocky Balboa (2006)

    Rocky Balboa examinează una din cele mai mari legende ale Americii în perioada sa cea mai vulnerabilă - vârsta mijlocie. Fost campion la box la categoria grea, cunoscut si renumit în lume pentru reușite, Rocky își găsește o nouă provocare.

    Regia: Sylvester Stallone
    32 0
    7.1
  • Kiss the Bride (2002)

    Sarută mireasa

    Cu o distributie de clasă, din care îi putem enumera pe Sean Patrick Flanery, Alyssa Milano, Amanda Detmer, Jonathan Schaech, Monet Mazur si Vanessa Parise, Sărută mireasa este o privire serioasă si în acelasi timp comică asupra vietilor membrilor...

    Regia: Vanessa Parise
    0 0
    5.3
  • Rocky V (1990)

    La intoarcerea din Rusia dupa ce l-a infrant pe Drago, Rocky descopera ca anii de box i-au creat leziuni pe creier. Mai mult, boxerul datoreaza o avere Fiscului. Rocky vinde tot ce are si se intoarce in cartierele nevoiase din care a plecat

    Regia: John G. Avildsen
    30 2
    5.3
  • The Godfather Part III (1990)

    Nașul III

    În această ultimă parte a trilogiei despre familia Corleone, Al Pacino joacă rolul lui Michael, liderul puternic al familiei. La cei 60 de ani, Michael e dominat de două pasiuni: să-și elibereze familia de crime și să găsească un succesor potrivit.

    Regia: Francis Ford Coppola
    105 2
    7.6
  • Rad (1986)

    Pista iadului

    Cru Jones e cel mai rapid și mai talentat motociclist din orășelul lui. Când Duke Best, proprietarul de la Mongoose Bicycles, hotărăște să organizeze o competiție pe un traseu BMX aproape imposibil de dus la capăt numit Pista Iadului, Cru...

    Regia: Hal Needham
    0 0
    6.7
  • Rocky IV (1985)

    Campionul la categoria grea Rocky are de infruntat o alta provocare in cariera lui: el trebuie sa infrunte o adevarata masina de lupta, un urias rus pe nume Drago. Prima lupta a acestui monstru in America e cu Apollo Creed, prietenul lui Rocky.

    Regia: Sylvester Stallone
    41 1
    6.9
  • Rocky III (1982)

    Al treilea film din celebra serie Rocky continuă povestea boxerului Rocky Balboa, ajuns dintr-un ilustru necunoscut, o vedetă a ringului. Acțiunea filmului îl găsește pe Rocky în culmea gloriei, pe copertele celor mai prestigioase reviste de sport.

    Regia: Sylvester Stallone
    45 3
    6.8
  • Prophecy (1979)

    Profeția

    Cand lupta pentru pamant si drepturile de posesie dintre indieni si posesorii unei fabrici de hartie se transforma in razboi si violenta, Agentia de Protectie a mediului il trimite pe doctorul Robert Verne (Robert Foxworth) la fata locului pentru...

    Regia: John Frankenheimer
    5 3
    5.5
  • Rocky II (1979)

    După meciul cu Apollo Creed, Rocky hotărâse să ducă o existenţă paşnică, împreună cu soţia sa. Din păcate, foarte curând cei doi rămân fără bani, astfel încât Rocky se vede nevoit să accepte meciul-revanşă după care tânjeşte Creed.

    Regia: Sylvester Stallone
    46 1
    7.3
  • Rocky (1976)

    Pentru a castiga niste bani Rocky intra in lumea interlopilor care pariaza pe el pentru a se bate in lupte ilegale. Dupa cateva luni in care se alege cu buzunarul gol si cu o multime de coaste rupte, Rocky simte ca are nevoie de o schimbare.

    Regia: John G. Avildsen
    Oscar-uri:
    54 1
    8.1