Filmele cu Talisa Soto

  • Talisa Soto

    Talisa Soto

    57 de ani
    Data nașterii: 27.03.1967
    Locul nașterii: Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Ballistic: Ecks vs. Sever (2002)

    Ecks contra Sever

    Agentul FBI Ecks realizeaza ca trebuie sa faca echipa cu rivalul sau de-o viata, Agentul Sever pentru a lupta impotriva unui inamic comun.

    Regia: Wych Kaosayananda
    21 1
    3.7
  • Flypaper (1999)

    Escroci sentimentali

    Niște californieni lipsiți de scrupule ar face orice pentru a pune mâna pe un milion de dolari în acest film cu trei povești intersectate. Bobby Ray o răpește pe chimista unui laborator de metadonă și pornește în căutarea iubitei sale dependente...

    Regia: Klaus Hoch
    2 0
    5.2
  • Mortal Kombat: Annihilation (1997)

    Mortal Kombat 2: Anihilarea

    Diabolicul Shao-Kahn pune la cale un plan de anihilare a Pamantului. Temutul Conducator al Intunericului a descoperit o poarta intre Pamant si Imperiul sau care neinchisa 7 zile va contopi cele doua lumi facandu-l stapanitorul absolut al Universului.

    Regia: John R. Leonetti
    27 1
    3.6
  • The Sunchaser (1996)

    Gonind spre soare

    Michael Reynolds, un tanar si extrem de bogat medic oncolog din Los Angeles, este preocupat mai mult de lux si rotunjirea contului din banca, decat de soarta pacientilor sai. Intr-o zi primeste in ingrijire un criminal condamnat in varsta de 16 ani.

    Regia: Michael Cimino
    4 0
    6.1
  • Un tanar fermecator, cu masca si spada, crede ca - daca sare in gol - va pune capat tuturor problemelor. Lumea il salveaza si îl duce la psihiatru. Doctorul Mickler (Marlon Brando) se intalneste cu acest om, care e convins ca e Don Juan.

    Regia: Jeremy Leven
    21 0
    6.7
  • Mortal Kombat (1995)

    Lupta mortală

    Recital de arte martiale si efecte speciale in aceasta poveste despre trei mizantropi care ajung in situatia de a raspunde de soarta omenirii. Forte malefice de pe celalalt taram ameninta sa distruga Pamantul, dar ofera o ultima sansa muritorilor.

    Regia: Paul W. S. Anderson
    36 1
    5.8
  • Licence to Kill (1989)

    Permis de ucis

    Aflat in vacanta in Florida Keys, agentul 007 urmeaza sa fie cavaler de onoare la nunta unui fost coleg din C.I.A.. In drum spre biserica, Bond e informat de catre paza de coasta ca teroristul Franz Sanchez se afla in Bahamas.

    Regia: John Glen
    40 1
    6.7