Filmele și serialele cu Talitha Bateman

  • Talitha Bateman

    Talitha Bateman

    22 de ani
    Data nașterii: 04.09.2001
    Locul nașterii: Turlock, California, USA
  • Away (2020)

    Departe

    Emma Green trebuie să-și lase în urmă soțul și fiica adolescentă pentru a porni într-o misiune periculoasă spre Marte, fiind comandantul unui echipaj internațional.

    Scenariul: Andrew Hinderaker
    11 6
    6.6
  • Robert the Bruce: King of Scots (2019)

    Robert the Bruce: Regele Scotiei

    Regia: Richard Gray
    15 0
    5.4
  • Countdown (2019)

    O aplicație de coșmar

    O aplicație de telefon care arată când va muri persoana care o accesează se transformă dintr-o virală amuzantă într-o reală amenințare. Același lucru i se întâmplă unei asistente medicale care află că mai are de trăit 3 zile.

    Regia: Justin Dec
    88 13
    5.4
  • Love, Simon (2018)

    Cu drag, Simon

    Toată lumea merită o mare poveste de dragoste, dar pentru Simon, un adolescent de 17 ani, este mai complicat: e pe punctul de a spune familiei și prietenilor că e gay și că încă nu știe identitatea colegului anonim de care s-a îndrăgostit online.

    Regia: Greg Berlanti
    26 5
    7.5
  • Annabelle: Creation (2017)

    Annabelle: Crearea

    La mai mulți ani după moartea fetiței lor, un creator de păpuși și soția lui primesc în casa lor o măicuță și mai multe fetițe venite de la un orfelinat desființat. Cu toții devin țintele lui Annabelle, păpușa posedată confecționată cândva de bărbat.

    Regia: David F. Sandberg
    115 17
    6.5
  • Vengeance: A Love Story (2017)

    Răzbunare: O poveste de dragoste

    John Dromoor este un detectiv care își îneacă amarul în alcool pentru a mai uita de probleme. Devine interesat de cazul unei mame singure, atacate în mod brutal de patru bărbați în fața fiicei sale de 12 ani.

    Regia: Johnny Martin
    90 10
    5.2
  • Nine Lives (2016)

    Nouă vieți

    Când vrei să faci un cadou cuiva drag, cel mai bine e să pui suflet, altfel riști să-ți pierzi tu sufletul. Asta pățește Tom când, simțindu-se vinovat că stă prea mult la birou, îi ia fiicei sale cadoul pe care și-l dorea de câțiva ani – o pisică.

    Regia: Barry Sonnenfeld
    35 1
    5.3