Filmele și serialele cu Tamara Taylor

 • Tamara Taylor

  Tamara Taylor

  53 de ani
  Data nașterii: 27.09.1970
  Locul nașterii: Toronto, Ontario, Canada
 • Scenariul: Ilene Chaiken, Warren Leight, Julie Martin
  117 6
  7.7
 • October Faction are în centrul atenţiei un cuplu de vânători de monştri care se întoarce în oraşul natal cu copiii adolescenţi. Adaptarea la stilul de viaţă de suburbie va fi cu atât mai dificilă cu cât familia are strânse legături cu vrăjitoria.

  Scenariul: Damian Kindler
  14 2
  6.2
 • Justice League: Gods and Monsters (2015)

  Liga dreptății: Zei și monștri

  Wonder Woman vine pe Pamant. Aici, in mediul ostil al unei familii de mexicani imigranti, a crescut si Superman, care a devenit refractar. Batman e savant, iar incercarile lui de a se vindeca de cancer l-au transformat intr-un fel de vampir.

  Regia: Sam Liu
  14 0
  7.0
 • Diary of a Mad Black Woman (2005)

  Jurnalul unei femei furioase

  Charles, un avocat, si Helen, devotata lui sotie, par sa aiba totul - bani, o vila frumoasa - Visul American. Dar tocmai cand Helen se pregateste sa organizeze aniversarea lor pentru cei 18 ani de casatorie, viata ei ia o intorsatura neasteptata.

  Regia: Darren Grant
  1 1
  5.7
 • Bones (2005)

  Cititorii de oase

  Seely îi cere ajutorul strălucitului antropolog Brennan pentru a rezolva o serie de crime identificând victimele moarte de mult timp, după structura osoasă. Cei doi se lovesc însă de birocraţie, corupţie sau lipsa cooperării.

  Scenariul: Hart Hanson
  227 4
  7.8
 • Miracles (2003)

  Miracole

  Suntem singuri aici pe Pamant sau miracolele din fiecare zi dovedesc contrariul? Paul Callan, un investigator al minunilor petrecute in timpurile moderne ale tehnologiei, incerca sa raspunda acestei dificile intrebari. Cu ajutorul lui Tommy, un...

  Scenariul: Richard Hatem, Michael Petroni
  0 0
  7.6
 • Senseless (1998)

  Experimentul simțurilor

  Darryl Witherspoon (Marlon Wayans), unul dintre cei mai buni studenti de la Universitatea Stratford, dar cu probleme financiare destul de grave, se straduieste sa castige o competitie care l-ar propulsa direct intr-una dintre cele mai mari...

  Regia: Penelope Spheeris
  5 0
  6.0