Filmele și serialele cu Tamara Tunie

  • Tamara Tunie

    Tamara Tunie

    65 de ani
    Data nașterii: 14.03.1959
    Locul nașterii: McKeesport, Pennsylvania, USA
  • A Journal for Jordan (2021)

    Un jurnal pentru Jordan

    Filmul e bazat pe povestea adevărată a primului sergent Charles Monroe King, un soldat trimis în Irak, care a ținut un jurnal pentru fiul lui, Jordan, arătându-și dragostea și devotamentul față de familia lui, chiar și în mijlocul războiului.

    Regia: Denzel Washington
    3 0
    6.0
  • Cowboy Bebop (2021)

    Stilați, dar mereu fără bani, vânătorii de recompense Spike, Jet și Faye străbat sistemul solar în căutare de misiuni. Vor putea trece peste trecutul lui Spike?

    Scenariul: Christopher L. Yost
    6 2
    6.7
  • 4 0
    7.5
  • Dietland (2018)

    Bazat pe romanul cu acelaşi nume semnat de Sarai Walker, serialul Dietland pune sub lupă obsesia societăţii pentru slăbit, aşa cum este ea văzută de cei care lucrează în industria frumuseţii.

    Scenariul: Marti Noxon
    5 0
    6.7
  • The Red Road (2014)

    Drumul roș

    Hotărât să acopere adevărul cu orice preț, jurământul lui Harold de a servi și apăra se duce de râpă în urma accidentului. Între timp, Kopus profită de ocazie ca să-l șantajeze pe Harold. Rachel își sfidează mama.

    Scenariul: Aaron Guzikowski
    7 1
    7.3
  • Flight (2012)

    Zborul

    Pilotul Whip Whitaker este favoritul întregii Americi dupa ce realizeaza o aterizare aproape imposibila. Dar in urma anchetei reiese ca Whitaker este vinovat de producerea accidentului si risca sa isi petreaca restul vietii dupa gratii.

    Regia: Robert Zemeckis
    51 1
    7.3
  • The Caveman's Valentine (2001)

    Profetul din grotă

    EL CUNOASTE UN ADEVAR INFRICOSATOR! Acest thriller incitant ne prezinta un erou ciudat si enigmantic: Romulus Ledbetter (Samuel L.Jackson). Acesta a fost in trecut un familist devotat si un pianist plin de talent. Acum este un schizofenic...

    Regia: Kasi Lemmons
    5 0
    5.8
  • Law & Order: Special Victims Unit (1999)

    Lege si ordine: Brigada specială

    In sistemul justitiar penal, ofensele sexuale sunt considerate jignitoare. Detectivii care se ocupa cu investigarea acestor crime depravate fac parte dintr-o echipa de elita cunoscuta sub numele de Unitatea Speciala pentru Victime. In New York,...

    Scenariul: Dick Wolf
    4 0
    8.1
  • Snake Eyes (1998)

    Ochii de șarpe

    Nicolas Cage e un detectiv din Atlantic City (energia sa exploziva si hainele stridente fac parte din tonul filmului) care trebuie sa faca o ancheta la varf.

    Regia: Brian De Palma
    16 1
    6.1
  • The Devil's Advocate (1997)

    Avocatul diavolului

    Film ingenios care îmbină ocultul cu senzualul, Pact cu Diavolul poate fi tratat drept o adaptare modernă a mitului faustic. Ceea ce părea a fi drumul spre Paradis este oare intrarea în Iad?

    Regia: Taylor Hackford
    50 3
    7.5
  • Wall Street (1987)

    Strada Zidului

    Lansat chiar inainte de criza de pe piata de capital din octombrie 1987, povestea din "Wall Street" se invarte in jurul unui vestit broker, Gordon Gekko, care este idolatrizat de tanarul sau coleg de breasla, Bud Fox, dornic de afirmare.

    Regia: Oliver Stone
    Oscar-uri:
    24 0
    7.3