Filmele și serialele cu Tamzin Merchant

  • Tamzin Merchant

    Tamzin Merchant

    37 de ani
    Data nașterii: 04.03.1987
    Locul nașterii: Haywards Heath, Sussex, England, UK
  • Tom Jones (2023)

    0 0
    5.3
  • Carnival Row (2019)

    Cartierul făpturilor mitologice

    Carnival Row, cu Cara Delevingne și Orlando Bloom, este o lume Victoriană fantastică, plină de creaturi fantastice imigrante. Tratate de oameni ca animale, ele nu au voie să trăiască, să iubească sau să zboare liber.

    Scenariul: René Echevarria, Travis Beacham
    201 6
    7.7
  • Dragonheart: Battle for the Heartfire (2017)

    Inimă de dragon 4

    Atunci când regele Gareth moare, moștenitorii să își folosesc puterile moștenite unul împotriva celuilalt pentru a se lupta pentru tron. Când sursa puterii lui Drago este furată, frații trebuie să pună capăt rivalității lor.

    Regia: Patrik Syversen
    26 7
    5.3
  • The Dancer (2016)

    Dansatoarea

    Regia: Stéphanie Di Giusto
    7 0
    6.5
  • Dragonheart 3: The Sorcerer's Curse (2015)

    Inimă de dragon 3: Blestemul vrăjitorului

    Cavalerul aspirant Gareth pleacă în căutarea unei comete căzute, despre care se zvonește ca ar conține aur, insa este șocat sa descopere in loc de aur... ouă de dragon.

    Regia: Colin Teague
    7 0
    5.1
  • Copenhagen (2014)

    Copenhaga

    Dupa cateva saptamani petrecute calatorind prin Europa, William, un barbat cam imatur, ajunge in Copenhaga, locul de nastere al tatalui sau. Aici o intalneste pe Effie, o adolescenta exhuberanta si inteligenta.

    Regia: Mark Raso
    7 0
    7.0
  • Salem (2014)

    Salem”este o perspectivă interesantă a unei vechi povești în care vrăjitoarele sunt reale slujitoare ale diavolului și o adevărată pacoste pentru oraș. Procesele vrăjitoarelor din Salem au fost un capitol infam în istoria americană, în care oameni...

    Scenariul: Brannon Braga, Adam Simon
    26 1
    7.1
  • Murder on the Home Front (2013)

    Frontul de acasă

    Londra, 1940. O lume în care oamenii trăiesc prezentul si atat. Este, de asemenea, o lume în care criminalii pot folosi întunericul și devastarea adusa de bombardamentele continue ale nemtilor, pentru a-și ascunde activitățile cele mai întunecate.

    Regia: Geoffrey Sax
    2 0
    6.6
  • Jane Eyre (2011)

    Jane Eyre se refugiază la Casa Thornfield, unde se angajează ca guvernatoare pentru bogatul Edward Rochester. Izolata şi impunătoarea locuinţă a domnului Rochester, la un loc cu răceala acestuia, pun la grea încercare rezistenţa tinerei.

    Regia: Cary Joji Fukunaga
    28 0
    7.3
  • Red Faction: Origins (2011)

    Red Faction: Începuturile

    Într-o colonie de pe Marte, cândva în anul 2145, un ofițer descoperă că sora lui, care fusese răpită cu mulți ani înainte, este încă în viață. Ea fusese crescută ca soldat, iar misiunea pe care o are este aceea de a distruge gruparea din care...

    Regia: Michael Nankin
    5 0
    5.1
  • My Family and Other Animals (2005)

    Familia mea și alte animale

    O familie de englezi se muta in insorita Grecie, pe insula Corfu, in lunile de dinaintea izbucnirii Celui de-al Doilea Razboi Mondial.

    Regia: Sheree Folkson
    1 0
    7.3