Filmele și serialele cu Tatiana Maslany

  • Tatiana Maslany

    Tatiana Maslany

    38 de ani
    Data nașterii: 22.09.1985
    Locul nașterii: Regina, Saskatchewan, Canada
  • She-Hulk: Attorney at Law (2022)

    She-Hulk: Avocata apărării

    Serialul o are în centrul său pe Jennifer Walters (Tatiana Maslany), o avocată specializată în procese ce implică supraoameni și care devine în mod accidental un uriaș verde, cu superputeri. Ea trebuie să facă față vieții complicate de femeie de...

    Scenariul: Jessica Gao
    97 6
    5.3
  • Perry Mason (2020)

    Bazată pe personajele create de Erle Stanley Gardner, această dramă prezintă începuturile legendarului avocat al apărării, Perry Mason. Când cazul deceniului îi bate la ușă, încercarea lui Mason de a descoperi adevărul îi dezvăluie un oraș fracturat

    Scenariul: Ron Fitzgerald, Rolin Jones
    76 10
    7.6
  • Destroyer (2018)

    Capcana

    O polițistă reia legăturile cu foștii ei colegi dintr-o misiune sub acoperire derulată cu foarte mulți ani în urmă pentru a face pace.

    Regia: Karyn Kusama
    78 24
    6.2
  • 3Below: Tales of Arcadia (2018)

    Trei Sub Stele: Povești din Arcadia

    După ce aterizează de urgență pe Pământ, doi extratereștri de spiță regală, acum fugari, vor să se integreze pentru a scăpa de vânătorii de recompense intergalactici.

    Scenariul: Guillermo del Toro
    6 0
    7.6
  • Stronger (2017)

    Invincibil

    Jeff Bauman, victimă a atacului cu bombă de la Maratonul Boston, din 2013, ajută poliția să dea de urma criminalilor în timp ce se străduiește să se recupereze după rănile fizice devastatoare.

    Regia: David Gordon Green
    44 5
    6.9
  • Two Lovers and a Bear (2016)

    Doi îndrăgostiți și-un urs

    Filmul urmează viața lui Roman și Lucy, doi oameni care duc un trai dificil într-un mic oraș friguros din Canada. Ei sunt îndrăgostiți unul de celălalt, însă Lucy îi spune lui Roman că trebuie să plece deoarece este urmărită insistent de un individ.

    Regia: Kim Nguyen
    10 3
    6.0
  • Woman in Gold (2015)

    Femeia în Aur

    Maria Altmann, o refugiată evreică ajunsă la bătrânețe, vrea să readucă în familie o imagine a mătușii sale, expusă într-un important muzeu din Viena. Doar că imaginea nu e altceva decât "Mona Lisa Austriei", o pictură de-a lui Gustav Klimt.

    Regia: Simon Curtis
    30 0
    7.3
  • Orphan Black (2013)

    Orfanu Negru

    După ce este martoră la sinuciderea unei femei cu care seamănă ca două picături de apă, Sarah îi fură acesteia identitatea. Eroina se așteaptă să-și rezolve problemele cu banii femeii decedate, dar se va trezi într-un labirint de intrigi.

    Scenariul: Kim Coghill, Andrew De Angelis, Jeff Detsky
    77 5
    8.3
  • The Vow (2012)

    Jurământul

    Paige și Leo se iubesc la nebunie. Ambii sunt artiști de succes în Chicago. Într-o noapte, sunt victimele unui accident de mașină. Leo scapă întreg, dar Paige are leziuni cerebrale care îi șterg amintirile legate de relația cu soțul ei.

    Regia: Michael Sucsy
    56 3
    6.8
  • Violet & Daisy (2011)

    Violet și Daisy

    Violet (Alexis Bledel) și Daisy (Saoirse Ronan) sunt două adolescente asasine care acceptă o treabă pe care o consideră ușor de realizat. Planurile le sunt date peste cap de neașteptata lor țintă.

    Regia: Geoffrey Fletcher
    6 2
    6.0
  • The Entitled (2011)

    Joc diabolic

    Într-o grabă disperată de a salva familia sa de la sărăcie, Paul Dynan visează la o schemă diabolică de răpire a copiilor a trei oameni bogați pentru a cere răscumpărare.

    Regia: Aaron Woodley
    1 0
    6.1
  • Hardwired (2009)

    Amnezia

    După un tragic accident - în care soția lui, însărcinată, își pierde viața - Luke devine amnezic. Un nou prototip tehnologic de la Hexx Corporation – un cip – este implantat în creierul lui. Dar Hexx Corporation are planuri sinistre.

    Regia: Ernie Barbarash
    7 2
    4.7
  • An Old Fashioned Thanksgiving (2008)

    Zile de neuitat

    Regia: Graeme Campbell
    1 0
    6.5
  • Stir of Echoes: The Homecoming (2007)

    Ecouri din tenebre: Venirea acasă

    Stir of Echoes II este o continuare a Stir of Echoes din 1999 cu Kevin Bacon. Povestea se invarte in jurul unui soldat care se intoarce acasa din razboiul din Irak si incepe sa fie urmarit de viziuni ale mortii.

    Regia: Ernie Barbarash
    0 1
    4.5
  • Diary of the Dead (2007)

    Întorși dintre morți

    Un grup de studenti la cinematografie da peste cativa zombi in carne si oase in timpul turnajului unui film horror...

    Regia: George A. Romero
    8 2
    5.5