Filmele și serialele cu Taylor Lautner

  • Taylor Lautner

    Taylor Lautner

    32 de ani
    Data nașterii: 11.02.1992
    Locul nașterii: Grand Rapids, Michigan, USA
  • Home Team (2022)

    Echipa gazdă

    Regia: Charles Kinnane, Daniel Kinnane
    10 1
    6.0
  • The Ridiculous 6 (2015)

    Cei 6 ridicoli

    Când tatăl său bandit e luat ostatic, Tommy „Cuțit Alb” Stockburn străbate Vestul Sălbatic pentru a-l salva, alături de cinci frați despre care nu avea cunoștință.

    Regia: Frank Coraci
    28 6
    4.8
  • Tracers (2015)

    Cu mafia pe urme

    Țopăitul pe acoperișuri, sportul popular de prin Franța, va deveni pentru niște băieți veseli o metodă perfectă de a scăpa de poliție după ce își duceau până la capăt jafurile, fără să-și bată capul astfel cu urmăriri de mașini și riscuri inutile.

    Regia: Daniel Benmayor
    6 1
    5.6
  • Cuckoo (2012)

    Cucul

    Părinții lui Rachel, britanici conservatori, rămân șocați când aceasta se mărită cu un hipiot american, dar surprizele de-abia încep.

    Scenariul: Robin French, Kieron Quirke
    1 0
    7.2
  • The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)

    Saga Amurg: Zori de zi - partea a 2-a

    După ce Bella este transformată în vampir de către Edward cu scopul de a-i fi salvată viața, noi probleme și noi legături amoroase apar din pricina lui Renesmee, fetița jumătate om, jumătate vampir.

    Regia: Bill Condon
    43 5
    5.5
  • The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)

    Saga Amurg: Zori de zi - partea 1

    Povestea de dragoste dintre Bella și Edward intra pe un făgaș aproape normal. Cei doi par să se bucure acum de o căsătorie aparent liniștită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădări și pericole negândite.

    Regia: Bill Condon
    51 5
    4.9
  • Abduction (2011)

    Răpirea

    Viaţa lui Nathan decurge liniştit şi firesc până în momentul în care îşi găseşte întâmplător fotografia pe un site de persoane dispărute. Cu ajutorul prietenei sale Karen, Nathan porneşte în căutarea adevărului şi a părinţilor săi biologici.

    Regia: John Singleton
    36 1
    5.1
  • The Twilight Saga: Eclipse (2010)

    Saga Amurg: Eclipsa

    Prietenia Bellei cu vârcolacul Jacob nu e deloc pe placul lui Edward, dar primejdia în care se află Bella, amenințată de Victoria și de vampirii nou-născuți creați de aceasta, duce chiar la o alianță între vampiri și vârcolaci.

    Regia: David Slade
    50 6
    5.1
  • The Twilight Saga: New Moon (2009)

    Saga Amurg: Lună nouă

    Bella își revine după atacul vampirilor, iar principala ei grijă e să-și serbeze aniversarea cu Edward și familia lui. Un cadou buclucaș face ca Bella să se taie la deget, eveniment provocator pentru Culleni, care și-au jurat să nu mai guste sânge.

    Regia: Chris Weitz
    44 6
    4.8
  • My Own Worst Enemy (2008)

    Propriul meu dușman

    Henry Spivey, un expert in restructurari, duce o viata obisnuita in suburbie, alaturi de sotie, copii, catel si dubita. Edward Albright este in schimb este un detectiv "periculos". Ar parea ca cei doi nu au nimic in comun, si chiar nu au, cu...

    Scenariul: Jason Smilovic
    0 0
    7.3
  • Twilight (2008)

    Amurg

    Bella se mută în orășelul Forks pentru a locui cu tatăl ei. Inițial, acomodarea în noua locuință și noul liceu i se pare deprimantă, însă la scurt timp se îndrăgostește de Edward, un coleg de liceu care se dovedește a fi vampir.

    Regia: Catherine Hardwicke
    51 6
    5.3
  • Cheaper by the Dozen 2 (2005)

    Cu duzina e mai ieftin 2

    Intenționând să petreacă o frumoasa vacanță împreună, Tom și Kate își iau cei 12 copii și pleacă într-o stațiune de pe malul lacului Winnetka, în Wisconsin. Planurile le vor fi, însă, date peste cap datorită întâlnirii cu familia Murtaugh.

    Regia: Adam Shankman
    9 0
    5.5
  • The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D (2005)

    Aventurile lui Sharkboy și Lavagirl în 3-D

    O alta aventura de familie de la regizorul de succes al filmului „Spy Kids”, „The Adventures Of Sharkboy And Lavagirl” ofera distractie nonstop si ii aduce in prim plan pe favoritii Hollywood-ului: David Arquette, Kristin Davis si George Lopez.

    Regia: Robert Rodriguez
    0 0
    3.7