Filmele și serialele cu Taylor Momsen

  • Taylor Momsen

    Taylor Momsen

    30 de ani
    Data nașterii: 26.07.1993
    Locul nașterii: St. Louis, Missouri, USA
  • Spy School (2008)

    Thomas Miller (Forrest Landis) stie ca fiica presedintelui are sa fie rapita asa ca le cere ajutorul prietenilor sai. Nimeni nu accepta, asa ca Thomas incearca pe cont propriu sa o salveze pe Christina.

    Regia: Mark Blutman
    0 0
    4.5
  • Paranoid Park (2007)

    Miezul povestii este crima involuntara comisa de un adolescent skater care intr-o seara, aparandu-se de paznicul unei gari, il impinge fara sa vrea in fata trenului care circula pe linia vecina. In zilele urmatoare, Alex, rascolit de tragedie,...

    Regia: Gus Van Sant
    2 0
    6.6
  • Gossip Girl (2007)

    Gossip Girl: Intrigi la New York

    Gossip Girl surprinde viaţa unor tineri nu doar foarte frumoşi, ci şi putred de bogaţi, din Upper East Side, luxosul cartier al metropolei americane New York.

    Scenariul: Josh Schwartz, Stephanie Savage
    15 3
    7.5
  • Underdog (2007)

    Supercâine

    După un accident în laboratorul secret al sinistrului om de ştiinţă Simon Barsinister, un căţel obişnuit capătă puteri de neimaginat, precum şi capacitatea de a vorbi.

    Regia: Frederik Du Chau
    5 1
    4.8
  • Saving Shiloh (2006)

    Cel mai bun stapan 3

    Sperand ca, asa cum l-a salvat pe Shiloh, Marty va salva si alti caini de-ai lui Judd, va vrea sa il faca pe Judd sa ii pese de animale. Cand Judd e suspectat ca a ucis un om disparut, Marty se teme ca l-a pus pe Shiloh intr-o situatie periculoasa.

    Regia: Sandy Tung
    3 0
    6.2
  • How the Grinch Stole Christmas (2000)

    Grinci a furat Crăciunul

    Enervat de festivitățile de Crăciun scăpate parcă de sub control din Whoville, spiridușul conspiră să strice sărbătoarea, dar până la urmă află că spiritul Crăciunului este mult mai adânc decât niște jucării.

    Regia: Ron Howard
    Oscar-uri:
    30 1
    6.3