Filmele și serialele cu Téa Leoni

 • Téa Leoni

  Téa Leoni

  56 de ani
  Data nașterii: 25.02.1966
  Locul nașterii: New York City, New York, USA
 • Madam Secretary (2014)

  Doamna Ministru

  Prinsă într-un vârtej de complicații politice la nivel local și internațional, Elizabeth McCord, recent numită în poziția de Secretar de stat al SUA, va trebuie să învețe să jongleze cu noile responsabilități, fără a-și ignora soțul și cei doi copii.

  Scenariul: Barbara Hall
  237 5
  7.7
 • Tower Heist (2011)

  Jaf... la turnul mare

  Ben Stiller și Eddie Murphy sunt protagoniștii acestei comedii despre niște simpli angajați la un complex luxos de apartamente care pun la cale un plan pentru a se răzbuna pe un escroc miliardar de pe Wall Street care le-a furat fondul de pensii

  Regia: Brett Ratner
  20 2
  6.2
 • The Smell of Success (2009)

  Mirosul succesului

  După ce dl. Rose, geniul din spatele companiei Rose's Manure Company, moare într-un accident, loialii agenți comerciali ai firmei se trezesc fără mijloace de întreținere. Întră în scenă Rosemary, fiica înstrăinată a domnului Rose.

  Regia: Michael Polish
  1 0
  5.2
 • Ghost Town (2008)

  Orașul fantomă

  Un dentist mizantrop poate comunica cu mortii dupa ce "a murit" pentru 7 minute in timpul unei operatii. Acum el este hartuit de fantoma unui om de afaceri, care-i cere sa-i puna bete in roate fostei sotii, care e pe punctul de a se recasatori.

  Regia: David Koepp
  18 1
  6.7
 • You Kill Me (2007)

  Mă omori cu zile

  Frank isi iubeste slujba. El este asasinul platit al marii familii poloneze din lumea interlopa din Buffalo, New York. Dar cand Frank incepe sa aiba probleme cu alcoolul, unchiul lui il trimite la San Francisco pentru a rezolva situatia.

  Regia: John Dahl
  10 1
  6.4
 • Fun with Dick and Jane (2005)

  Distracție cu Dick și Jane

  In aceasta comedie romantica produsa de Columbia Pictures "Fun with Dick and Jane" / "Distractie cu Dick si Jane", Dick (Jim Carrey) si Jane (T

  Regia: Dean Parisot
  23 0
  6.1
 • House of D (2004)

  Casa D

  Ajuns intr-un moment crucial al existentei, Tom incepe sa puna in balanta etapele care i-au marcat evolutia. Tanarul porneste de la primele sale amintiri, mai exact de la perioada copilariei. In acest moment actiunea filmului se muta in anul 1973.

  Regia: David Duchovny
  5 0
  6.8
 • Spanglish (2004)

  Cum să nu devii american

  John Clasky (Adam Sandler) este un tată devotat care datorită talentului de bucătar a putut asigura familiei sale o viață foarte bună, având o casă de vacanță în Malibu și o nouă menajeră care își taie respirația, Flor(Paz Vega)

  Regia: James L. Brooks
  11 1
  6.4
 • Hollywood Ending (2002)

  Final ca la Hollywood

  FINAL CA LA HOLLYWOOD, cel de-al 33-lea film artistic ce poartã semnãtura lui Woody Allen, este povestea unui regizor de film cãruia nu-i mai zâmbeste norocul si cãruia i se mai oferã o sansã înainte ca nevrozele imaginare sã-l consume complet ....

  Regia: Woody Allen
  4 0
  6.5
 • People I Know (2002)

  Oameni pe care îi știu

  Wurman își dă seama că viața lui începe să se destrame. Este un reprezentant al presei ale cărui zile de glorie au apus. Se pierde în ceața mijloacelor de informare, a celebrității și a politicii, fenomene la care a fost martor timp de trei decenii.

  Regia: Daniel Algrant
  5 0
  5.4
 • Jurassic Park III (2001)

  Parcul Jurassic III

  Dr. Alan Grant (Sam Neill) – unul dintre cei mai vestiti paleontologi din lume- si-a dedicat intreaga viata studiului dinozaurilor dar nu si-a imaginat niciodata ca se va trezi fata in fata cu ei...

  Regia: Joe Johnston
  59 0
  5.9
 • The Family Man (2000)

  Bărbatul de familie

  Cu 13 ani in urma, cand Jack a plecat la Londra pentru o specializare, i-a promis prietenei sale Kate ca vor sta despartiti doar un an. Jack este acum un celibatar de pe Wall Street bine platit, in timp ce Kate reprezinta doar o amintire...

  Regia: Brett Ratner
  31 2
  6.8
 • Deep Impact (1998)

  Impact nimicitor

  O cometă e pe cale să lovească Pământul. Autorităţile trimit o echipă de specialişti să devieze cometa, însă misiunea dă greş, aşa că omenirea îşi numără acum zilele. Sa existe oare o soluţie pentru iminentul dezastru?

  Regia: Mimi Leder
  43 1
  6.2
 • Flirting with Disaster (1996)

  Cochetând cu dezastrul

  Mel e chinuit de o întrebare: cine-i sunt părinții? Într-o zi, reprezentanta unei agenții de adopții îl anunță că i-a găsit mama. Pleacă alături de soție și de agentă pentru a-și întâlni mama, dar, dezastru: femeia nu e mama lui adevărată!

  Regia: David O. Russell
  8 1
  6.7
 • The Counterfeit Contessa (1994)

  Contesa travestită

  Gina Nardino, o tanara vanzatoare, se indragosteste pana peste urechi de Sinclair, un tanar bogat, cu o reputatie de Don Juan. Dupa o serie de intamplari ciudate si pline de haz, Gina reuseste sa il impresioneze pe barbatul viselor ei, dandu-se...

  Regia: Ron Lagomarsino
  1 1
  6.2