Filmele și serialele cu Teri Hatcher

 • Teri Hatcher

  Teri Hatcher

  57 de ani
  Data nașterii: 08.12.1964
  Locul nașterii: Palo Alto, California, USA
 • Regia: Jeff Beesley
  13 9
  7.2
 • Regia: Jason Mewes
  2 0
  5.6
 • The Odd Couple (2015)

  Cuplul ciudat

  După ce au fost dați afară din casă de către soțiile lor, doi prieteni încearcă să împartă același apartament, însă au idei complet diferite despre această conviețuire

  Scenariul: Matthew Perry, Danny Jacobson, Joe Keenan
  2 0
  6.3
 • Planes: Fire & Rescue (2014)

  Avioane: Echipa de intervenții

  Când avionul de curse Dusty află că motorul lui e defect și e posibil să nu mai poată concura niciodată, el trebuie să-și schimbe perspectiva și se lansează în lumea pompierilor aerieni.

  Regia: Roberts Gannaway
  7 0
  5.9
 • Planes (2013)

  Avioane

  Dusty este un avion pentru munci agricole care visează să participe la o faimoasă cursă aeriană. Care este problema? Îi este teamă de înălțimi. Cu ajutorul mentorului său Skipper și al unor noi prieteni, Dusty încearcă să-și îndeplinească visele.

  Regia: Klay Hall
  9 0
  5.7
 • Coraline (2009)

  O fată pătrunde printr-o ușă secretă descoperită într-un ungher al noii sale case și ajunge într-o versiune alternativă a propriei sale vieți. Această realitate paralelă este mai aventuroasă, dar și mai întunecată!

  Regia: Henry Selick
  13 0
  7.7
 • Resurrecting the Champ (2007)

  Întoarcerea campionului

  Aflat la începutul unei cariere în jurnalismul sportiv, Erik îl salvează pe vagabondul Champ, despre care află că e o fostă legendă a boxului, presupus mort. O ocazie de a reînvia povestea fostului campion, dar și călătoria vieții pentru Erik.

  Regia: Rod Lurie
  2 1
  6.7
 • Desperate Housewives (2004)

  Neveste disperate

  Viața normală de pe Wisteria Lane a unui grup de neveste ia o turnură neașteptată când o bună prietenă și vecină, pe nume Mary Alice, se sinucide în mod misterios.

  Scenariul: Marc Cherry
  25 0
  7.5
 • Spy Kids (2001)

  Copii spioni

  Doi copii pornesc intr-o misiune de salvare a parintilor lor, agenti secreti aflati in pericol iminent.

  Regia: Robert Rodriguez
  4 0
  5.5
 • Tomorrow Never Dies (1997)

  007 și Imperiul Zilei de Mâine

  Vestile rele sunt cele mai inspaimantatoare si, daca Elliot Carver reuseste sa-si duca la capat planul diabolic, va izbucni un razboi.

  Regia: Roger Spottiswoode
  50 1
  6.5
 • 2 Days in the Valley (1996)

  Dublă tradare

  Lee Woods (James Spader) este un asasin cu sange rece, iar Dosmo Pizzo (Danny Aiello) un gangster sensibil. Cei doi sunt trimisi sa-l ucida pe Roy Foxx (Peter Horton), fostul sot al unei olimpice.

  Regia: John Herzfeld
  19 0
  6.5
 • Heaven's Prisoners (1996)

  Între rai și iad

  Dave este un fost poliţist care şi-a refăcut viaţa în afara celei de poliţie, alături de soţia lui, Annie. Când salvează o fetiţă, unică supravieţuitoare a prăbuşirii unui avion, viaţa lor se schimbă definitiv. Ei se pregătesc să crească această...

  Regia: Phil Joanou
  8 0
  5.8
 • Lois Lane lucrează la ziarul The Daily Planet şi este considerată una dintre cele mai capabile angajate ale acestei publicaţii. Când Clark Kent se angajează la acelaşi ziar, Lois nici nu bănuieşte că, în spatele acestui ziarist timid se...

  Scenariul: Deborah Joy LeVine, Joe Shuster, Jerry Siegel
  17 0
  6.7
 • Brain Smasher... A Love Story (1993)

  Floarea de Lotus

  Samantha, un super model, primeste un lotus rosu de la sora ei din Europa cu rugamintea de a-l duce in Seattle. Samantha Crains ii indeplineste dorinta, insa afla cu aceasta ocazie ca sora ei este prizoniera unor calugari shaolini care isi doresc...

  Regia: Albert Pyun
  0 0
  5.3
 • Straight Talk (1992)

  Cu sufletul pe masa

  Fire sincera, deschisa, provinciala Shirlee Kenyon vine la Chicago si isi ia o slujba obscura la o statie de radio. Aici ajunge din intamplare gazda ocazionala a unei emisiuni radiofonice interactive, prezentata de obicei de un doctor psihiatru.

  Regia: Barnet Kellman
  3 0
  5.8