Filmele cu Terry Pheto

  • Terry Pheto

    Terry Pheto

    42 de ani
    Data nașterii: 11.05.1981
    Locul nașterii: Mafikeng, Sudafrica
  • A United Kingdom (2016)

    Un regat unit

    Povestea adevărată a prințului Seretse Khama din Botswana și a lui Ruth Williams a căror relație interrasială a provocat probleme internaționale când cei doi s-au căsătorit la finalul anilor 1940.

    Regia: Amma Asante
    20 1
    6.9
  • Mandela: Long Walk to Freedom (2013)

    Mandela: Lungul drum spre libertate

    Filmul urmăreşte zilele în care Mandela era un activist radical, condus de o arzătoare dorinţă de libertate pentru poporul său. Numit Inamicul public nr. 1, vânat de poliţie şi temut de guvern, Nelson a ajuns să fie un simbol al eliberării.

    Regia: Justin Chadwick
    6 0
    7.1
  • Goodbye Bafana (2007)

    Culoarea libertății

    Africa de Sud - 1968. 25 de milioane de negri sunt conduși de o minoritate de 4 milioane de albi. Albii interzic toate organizațiile de negri care li se opuneau, exilându-le liderii sau închizându-i pe viață pe Insula Robben.

    Regia: Bille August
    6 0
    7.1
  • Catch a Fire (2006)

    O cauză arzătoare

    O dramă despre terorismul în timpul apartheidului din Africa de Sud a cărei acțiune gravitează în jurul unui polițist și a unui tânăr care pregătesc atacuri împotriva regimului.

    Regia: Phillip Noyce
    5 1
    6.7
  • Tsotsi (2005)

    Sase zile din viata unui borfas din Johanessburg, capitala Africii de Sud. Acesta ataca o femeie si-i fura masina, pentru a descoperi mai tarziu ca pe bangheta din spate a automobilului se afla un nou-nascut. In loc sa-l abandoneze, Tsotsi se...

    Regia: Gavin Hood
    Oscar-uri:
    5 1
    7.2