Filmele cu Theresa Randle

  • Theresa Randle

    Theresa Randle

    59 de ani
    Data nașterii: 27.12.1964
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Bad Boys for Life (2020)

    Băieți răi pe viață

    Marcus Burnett (Martin Lawrence) este acum inspector de poliție în timp ce Mike Lowery (Will Smith) trece prin criza vârstei mijlocii. Cei doi detectivi fac din nou echipă când un mercenar albanez le promite un bonus important.

    Regia: Bilall Fallah, Adil El Arbi
    398 41
    6.5
  • The Hunt for Eagle One: Crash Point (2006)

    Operațiunea de salvare: Punctul limită

    Echipa speciala de interventie revine in forta in acest sequel... si nu degeaba, ci pentru ca un grup de teroristi a pus mana pe un instrument cu care poate controla de la sol orice avion.

    Regia: Henry Crum
    1 0
    3.8
  • The Hunt for Eagle One (2006)

    Operatiunea de salvare

    Generalul Lewis conduce un raid pentru a-i captura pe teroristii care s-au aliat cu rebelii filipinezi. Dar elicopterul este doborat, compromitand misiunea. Pentru a o salva, Lewis a ales cel mai potrivit om, pe locotenentul Matt Daniels.

    Regia: Brian Clyde
    0 0
    3.8
  • Bad Boys II (2003)

    Băieți răi 2

    Detectivii de la sectia narcotice Mark Lawrey si Marcus Burnett sunt repartizati sa investigheze o retea de distributie a unui drog puternic care a ajuns in Miami. Ei descopera o conspiratie de proportii in care este implicat un mare mafiot.

    Regia: Michael Bay
    104 4
    6.6
  • Spawn (1997)

    Arma dreptății

    Un asasin pe nume Al Simmons este tras pe sfoara si apoi lichidat de imoralul sau sef, Jason Wynn. Ajuns in iad, Al face un pact cu Diavolul care il ajuta sa revina pe Pamant metamorfozat intr-un strigoi oribil, supranumit Spawn.

    Regia: Mark A.Z. Dippé
    28 2
    5.2
  • Space Jam (1996)

    Meciul secolului

    Cand Michael Jordan face echipa cu Bugs Bunny e mai mult ca sigur ca meciul va fi unic. Fantasticele performante realizate de Jordan si Bugs Bunny fac posibila aducerea laolalta a spiritului vechilor desene animate si a baschetului american.

    Regia: Joe Pytka
    33 0
    6.5
  • CB4 (1993)

    CB4 - Filmul

    Superstarul de comedie Chris Rock (Lethal Weapon 4, New Jack City, Saturday Night Live) joaca in CB4, o perspectiva hilara asupra universului gangsterilor muzicii rap.Rock este Albert, cunoscut si sub numele de MC Gusto, seful unei noi trupe de...

    Regia: Tamra Davis
    1 0
    6.2
  • Malcolm X (1992)

    Malcolm X, faimosul lider afro-american, al cărui tată, preot, a fost ucis de Ku Klux Klan, devine gangster și ajunge la închisoare. Aici descoperă religia musulmană. Când iese din închisoare, începe să predice învățăturile lui Elijah Muhammad.

    Regia: Spike Lee
    23 1
    7.7
  • Un lord al drogurilor, Frank White, este eliberat din infama închisoarea Sing-Sing, după câţiva ani petrecuţi pentru trafic de droguri. Se reîntâlneşte cu vechea gaşcă păstorită de criminalul Jimmy Jump, şi cu cele două gărzi de corp, Raye şi...

    Regia: Abel Ferrara
    19 4
    6.9
  • The Guardian (1990)

    Cel care pazeste

    Alan si Molly Sheridan sunt parintii unui baietel pe nume Jack. Pentru ca sunt foarte ocupati, angajeaza o bona, Camila, care sa aiba grija de fiul lor. Fiindca petrec atat de mult timp impreuna aceasta devine practic un nou membru al familiei....

    Regia: William Friedkin
    6 0
    5.4