Filmele și serialele cu Thomas F. Wilson

  • Thomas F. Wilson

    Thomas F. Wilson

    65 de ani
    Data nașterii: 15.04.1959
    Locul nașterii: Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Tom and Jerry's Giant Adventure (2013)

    Tom și Jerry: O aventură gigantică

    Tom și Jerry trăiesc cu Jack într-un parc inspirat din basme. Jack vrea cu disperare să salveze parcul din mâinile unui miliardar lacom. Cu ajutorul unor boabe, ei ajung pe un tărâm magic condus de un uriaș malefic și înfometat.

    Regia: Spike Brandt, Tony Cervone
    6 0
    5.9
  • The Heat (2013)

    Captură la dublu

    Shannon, polițista cu gura spurcată căreia îi sare atât de repede țandăra încât nimeni nu vrea să fie partenerul ei pe teren, este nevoită să facă echipă cu sofisticata și aroganta agentă FBI Sarah, pentru a prinde un periculos traficant de droguri.

    Regia: Paul Feig
    35 1
    6.6
  • DreamWorks Dragons (2012)

    Călăreții Dragonilor

    Dragons: Riders of Berk este un serial animat, o continuare a filmului How to Train Your Dragon și ne arată aventurile lui Hiccup și ale dragonului său Toothless alături de ceilalți prieteni și dragoni

    4 1
    7.9
  • House Broken (2010)

    Nicaieri nu-i ca acasă!

    Cathkart, un pompier ieșit la pensie, e nevoit să apeleze la măsuri extreme pentru a-și determina cei doi fii să se apuce de muncă.

    Regia: Sam Harper
    8 1
    4.6
  • The Informant! (2009)

    Informatorul!

    Ecranizarea unui roman despre unul din cele mai celebre scandaluri industriale de la sfârşitul secolului trecut. Whitacre, angajat la unul din cei mai mari producători alimentar mondiali, a devenit unul dintre cei mai importanţi whistleblower-i.

    Regia: Steven Soderbergh
    10 0
    6.5
  • Larry the Cable Guy: Health Inspector (2006)

    Larry, cablistu'

    Amuzant ca întotdeauna, Larry The Cable Guy, funcționar al orașului, inspector de sănătate și igienă ce este fericit cu obișnuitele cafenele și restaurante de mâna a doua, isi vede viața dată peste cap atunci când face echipă cu noua sa colegă ...

    Regia: Trent Cooper
    3 0
    3.4
  • Gargoyles (1994)

    Scenariul: Greg Weisman
    1 0
    8.0
  • Back to the Future Part III (1990)

    Înapoi în viitor 3

    Rămas blocat în 1955, după ce a fost lovit de un fulger straniu, Marty trebuie să se întoarcă în 1855, pentru a-l salva pe Doc Brown de la un sfârşit prematur

    Regia: Robert Zemeckis
    61 2
    7.4
  • Back to the Future Part II (1989)

    Înapoi în viitor 2

    Adolescentul Marty abia a revenit în anul 1985, în prezentul îmbunătăţit ca efect al intervenţiei sale din primul film, că Doc îşi face apariţia în maşina timpului, pentru a-l avertiza că viitorii lui copii riscă să devină nişte delincvenţi.

    Regia: Robert Zemeckis
    71 1
    7.8
  • Action Jackson (1988)

    Acțiune Jackson

    Fostul jucator de fotbal Jericho Action Jackson este acum un temut ofiter de politie. El este pe urmele unui escroc veritabil si ale frumoasei sale iubite, cantareata de muzica pop, pentru care cea mai mare placere a vietii o reprezinta drogurile.

    Regia: Craig R. Baxley
    10 0
    5.5
  • Back to the Future (1985)

    Înapoi în viitor

    Marty McFly, adolescentul american obişnuit al anilor '80, este trimis în mod accidental în 1955 într-o maşină a timpului DeLorean, alimentată cu plutoniu, al cărei inventator este un om de ştiinţă nebun, interpretat de Christopher Lloyd

    Regia: Robert Zemeckis
    Oscar-uri:
    84 0
    8.5