Filmele și serialele cu Thomas Haden Church

 • Thomas Haden Church

  Thomas Haden Church

  62 de ani
  Data nașterii: 17.06.1960
  Locul nașterii: Yolo, California, US
 • The Peanut Butter Falcon (2019)

  De neoprit, pentru un vis

  Filmul spune povestea lui Zak (Zack Gottsagen), un tânăr cu sindromul Down, care fuge dintr-un cămin ca să-și îndeplinească visul de a merge la școala de wrestling a idolului său, The Salt Water Redneck (Thomas Haden Church).

  Regia: Tyler Nilson, Michael Schwartz
  40 5
  7.6
 • Crash Pad (2017)

  Dulce răzbunare

  Regia: Kevin Tent
  24 4
  5.7
 • Cardboard Boxer (2016)

  Pugilist fără voie

  Filmul este o dramă caldă și tandră despre un om fără adăpost care trăiește în Skid Row în Los Angeles și care ajunge să fie ținta unui grup de adolescenți bogați și creatori de probleme care îi plătesc pe cei neajutorați să se lupte între ei.

  Regia: Knate Gwaltney
  4 0
  6.3
 • Divorce (2016)

  Divorț

  Sarah Jessica Parker o interpretează pe Frances, o femeie care dorește să-și reevalueze viața și căsnicia. Ea descoperă că nu este atât de ușor pe cât credea să o ia de la început.

  Scenariul: Sharon Horgan
  10 1
  6.8
 • Daddy's Home (2016)

  Tata în război cu... tata

  Un director de radio are o viaţă fericită alături de noua lui soţie şi încearcă să fie un tată cât mai bun pentru copiii ei din prima căsătorie. Viaţa lui se va da peste cap când în peisaj apare adevăratul tată, gata de orice pentru a-i recuceri.

  Regia: Sean Anders
  71 4
  6.1
 • Max (2015)

  In urma unei experiente traumatizante din timpul razboiului, in care isi pierde stapanul, Max ramane cu sechele. Nu mai raspunde la comenzi si se sperie de zgomote puternice. Armata vrea sa-l eutanasieze, insa familia lui Kyle accepta sa-l adopte.

  Regia: Boaz Yakin
  14 0
  6.6
 • Heaven Is for Real (2014)

  Raiul exista

  Filmul are la bază povestea adevărată a pastorului Todd Burpo, al cărui fiu a susținut că a vizitat raiul în timpul unei morți clinice survenite în urma unei operații de urgență.

  Regia: Randall Wallace
  11 0
  5.8
 • Lucky Them (2013)

  Norocoșii

  Ellie Klug e critic muzical cu state vechi. Presat de scăderea vânzărilor, editorul ei îi cere un material cu Matei Smith, care fusese iubitul ei cu zece ani în urmă. Aceasta reprezinta șansa să dovedească faptul că poate fi o profesionista.

  Regia: Megan Griffiths
  2 0
  6.1
 • Whitewash (2013)

  Regia: Emanuel Hoss-Desmarais
  1 0
  5.8
 • John Carter (2012)

  Veteran al Razboiului Civil, John Carter este mutat pe planeta Marte. Bărbatul descoperă un habitat și o biosferă luxuriante, ale căror principali locuitori sunt niște barbari verzi, înalți de peste 3 metri.

  Regia: Andrew Stanton
  104 1
  6.6
 • Killer Joe (2011)

  Ucigașul Joe

  Orice viață are un preț? Asta este întrebarea cu care se confruntă Chris Smith, un vânzător ambulant de droguri care tânjește după o pauză. Când marfa îi este furată chiar de mama lui, el trebuie să facă repede rost de 6,000 de dolari sau va fi...

  Regia: William Friedkin
  11 2
  6.7
 • We Bought a Zoo (2011)

  Avem un Zoo!

  Un văduv își ia copiii și se mută la țară pentru a avea grijă de animale exotice. Bărbatul și-a cheltuit toate economiile pentru a cumpăra o grădină zoologică părăginită, în care trăiesc vreo 200 de animale pe cale de dispariție.

  Regia: Cameron Crowe
  14 0
  7.1
 • Easy A (2010)

  Păcătoasa

  Ce trebuie să facă Olive când cea mai bună prietenă a ei vrea să audă totul despre week-end-ul petrecut de ea, iar ea n-ar avea ce să-i spună? N-ar putea tânăra să trântească o minciună care să-i aducă în schimb popularitatea?

  Regia: Will Gluck
  18 1
  7.0
 • Don McKay (2009)

  Don McKay, care plecase din orasul natal in urma unei tragedii, bate la usa lui Sonny dupa 25 de absenta, femeia fiind pe moarte. Intoarcerea ii aduce insa lui Don o serie de surprize uluitoare.

  Regia: Jake Goldberger
  0 0
  5.8
 • All About Steve (2009)

  Totul despre Steve

  Dupa o intalnire cu Steve, cameraman la CNN, Mary e sigura ca si-a gasit perechea. Steve este obligat prin natura profesiei sa calatoreasca mult, asa ca Mary il urmareste in speranta ca il va face sa inteleaga ca sunt facuti unul pentru celalalt.

  Regia: Phil Traill
  10 1
  4.8