Filmele și serialele cu Tia Mowry

  • Tia Mowry

    Tia Mowry

    45 de ani
    Data nașterii: 06.07.1978
    Locul nașterii: Gelnhausen, Germany
  • Game On! A Comedy Crossover Event (2020)

    Pe locuri, fiți gata, start! Un eveniment de comedie pentru familie

    Universurile comediei se întrepătrund într-un eveniment special cu personaje cunoscute, scurte apariții-surpriză și povești despre competiții din patru seiale diferite.

    Scenariul: Meg DeLoatch, Seth Kurland, Jason Berger
    0 0
    5.5
  • Family Reunion (2019)

    Familia McKellan

    Membrii familiei McKellan se mută din Seattle într-un mic oraș din Georgia, dar viața din Sud și bunicii tradiționaliști le pun la încercare vechiul stil de viață.

    Scenariul: Meg DeLoatch
    0 0
    6.6
  • Regia: Robbie Countryman
    2 0
    5.8
  • My Christmas Inn (2018)

    Crăciun în Alaska

    Cu sezonul sărbătorilor în plină desfășurare, Jen Taylor este pe cale să obțină o mare promovare la agenția de publicitate din San Francisco unde lucrează. Dar viața ei este răsturnată în mod neașteptat când moștenește de la mătușa ei un han...

    Regia: Peter Sullivan
    1 1
    5.6
  • Indivisible (2018)

    La revenirea din serviciul armatei americane, Chaplain Darren Turner se confruntă cu o criză care îi distruge familia și credința în Dumnezeu, dar cu ajutorul soldaților săi se întoarce la credința și familia sa.

    Regia: David G. Evans
    21 4
    5.8
  • Baggage Claim (2013)

    Dragoste la inaltime

    Promitandu-si sa nu ajunga cea mai batrana si singura femeie din familie care nu se marita, Montana trebuie sa faca rost de un logodnic in mai putin de o luna, pana la nunta surorii sale.

    Regia: David E. Talbert
    6 0
    5.1
  • The Mistle-Tones (2012)

    Crăciun pe portativ

    Regia: Paul Hoen
    0 0
    6.4
  • Twitches Too (2007)

    Vrăjigemenele 2

    După ce și-au descoperit puterile supranaturale, cele 2 surori încep să fie preocupate de viața lor. Camryn vrea să îmbrățișeze viața regală în ținuturile încântătoare din Coventry. Sora ei, modesta și studioasa Alex, vrea la colegiu.

    Regia: Stuart Gillard
    3 0
    5.7
  • Twitches (2005)

    Vrăjigemenele

    Gemene şi vrăjitoare, tinerele interpretate de Tia şi Tamera Mowry sunt parcă desprinse dintr-o poveste a evului mediu. La naştere, fetele au fost luate din braţele mamei lor, şi ea o femeie cu puteri deloc obişnuite, şi despărţite.

    Regia: Stuart Gillard
    4 0
    5.7
  • The Hot Chick (2002)

    Tipa fierbinte

    Rob Schneider a fost Gigolo. În ziua neagră de 13 decembrie, un blestem cade pe capul lui si îl transformă în ceea ce nu si-a închipuit niciodată, într-o FEMEIE.

    Regia: Tom Brady
    20 0
    5.6
  • Seventeen Again (2000)

    Elixirul tinereții

    Tanarul inventator Will Donovan prepara o substanta experimentala care are ca prim rezultat intinerirea. Fara sa vrea, el testeaza substanta pe bunicii sai. Constatand ca substanta are efect si bunicii sai au din nou 17 ani, Will incearca disperat...

    Regia: Jeffrey W. Byrd
    0 0
    6.1