Filmele cu Tia Texada

  • Tia Texada

    Tia Texada

    52 de ani
    Data nașterii: 14.12.1971
    Locul nașterii: Louisiana, USA
  • Firebreather (2010)

    Duncan - Stăpânul Focului

    Tot ce vrea Duncan este să fie un copil normal într-o școală normală. Până când își dă seama că e departe de a fi obișnuit.

    Regia: Peter Chung
    0 0
    6.0
  • Spartan (2004)

    Spartanul

    Un agent guvernamental al SUA, Scott (Val Kilmer) este insarcinat cu salvarea fiicei rapite a presedintelui. Numai ca pe parcursul anchetei el descopera un complot de proportii care-si are originile chiar la Casa Alba.

    Regia: David Mamet
    11 2
    6.5
  • Phone Booth (2002)

    Cabina telefonică

    Un telefon poate schimba viata unui om. Uneori, îi poate chiar pune capăt. Agentul de publicitate Stu Sheppard este sechestrat într-o cabină telefonică de un necunoscut care îl amenintă că îl va împusca dacă închide telefonul.

    Regia: Joel Schumacher
    22 0
    7.1
  • Glitter (2001)

    Strălucire

    Chiar daca exista multe asemanari intre Mariah Carey si Billie Frank, Stralucire nu este un film autobiografic, ci povestea unei fete talentate dintr-un orfelinat si care ajunge sa-si implineasca visul de a canta pe scena de la Madison Square Garden.

    Regia: Vondie Curtis-Hall
    1 0
    2.4
  • Nurse Betty (2000)

    Asistenta Betty

    După moartea sotului ei într-o afacere cu droguri, Betty, naivă si fermecătoare, pleacă într-o călătorie de-a lungul tării pentru a se întâlni fată în fată cu actorul ei preferat. Dar e urmărită de fostii partenerii de afaceri ai sotului ei.

    Regia: Neil LaBute
    10 0
    6.3
  • Paulie (1998)

    Paulie e un papagal foarte simpatic si foarte inteligent, care-si poate spune singur povestea si asta pentru ca Marie, stapana lui, l-a invatat sa vorbeasca. In schimbul acestui mare serviciu, Paulie a vindecat-o pe micuta lui prietena de balbaiala.

    Regia: John Roberts
    12 0
    6.5