Filmele și serialele cu Tichina Arnold

  • Tichina Arnold

    Tichina Arnold

    52 de ani
    Data nașterii: 28.06.1971
    Locul nașterii: Queens, New York City, New York, USA
  • The Main Event (2020)

    Masca magică

    Când Leo, un băiat de 11 ani, descoperă o mască magică și observă că îi dă superputere, o folosește și se înscrie la o competiție WWE. Ajutat de bunica lui, Leo va face totul pentru a-și atinge visul de a deveni un superstar WWE.

    Regia: Jay Karas
    4 1
    4.8
  • The Last Black Man in San Francisco (2019)

    Ultimul bărbat negru din San Francisco

    Exasperat să vadă cum orașul său în schimbare devine inaccesibil, Jimmie decide să-și trăiască visul și se mută împreună cu un amic în casa impunătoare a bunicului său.

    Regia: Joe Talbot
    4 0
    7.3
  • Countdown (2019)

    O aplicație de coșmar

    O aplicație de telefon care arată când va muri persoana care o accesează se transformă dintr-o virală amuzantă într-o reală amenințare. Același lucru i se întâmplă unei asistente medicale care află că mai are de trăit 3 zile.

    Regia: Justin Dec
    88 13
    5.4
  • The Neighborhood (2018)

    Vecinii noștri

    "Vecinii noștri" spune povestea unei familii albe din Vestul Mijlociu care încearcă să se adapteze mutării într-un cartier predominant afro-american din Los Angeles.

    Scenariul: Jim Reynolds
    20 2
    6.7
  • Summoned (2013)

    Citația

    În urmă cu 5 ani, Laura Price şi alţi 11 juraţi au găsit vinovat un notoriu criminal în serie, Evan Lucas, care a fost condamnat la moarte. Dar acum lucruri misterioase au început să se întâmple cu membrii juriului, iar tragediile apar una după alta.

    Regia: Peter Sullivan
    4 1
    4.3
  • Happily Divorced (2011)

    Divorțați fericiți

    Scenariul: Fran Drescher, Peter Marc Jacobson
    3 0
    6.8
  • Wild Hogs (2007)

    Gașca nebună

    John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence si William H. Macy o iau la goana pe motoclicleta in aceasta comedie de aventuri despre un grup de prieteni trecuti de prima tinerete care decid sa faca o excursie pe doua roti.

    Regia: Walt Becker
    18 1
    5.8
  • Everybody Hates Chris (2005)

    Toți îl urăsc pe Chris

    Determinat de experientele din copilarie, actorul Chris Rock spune aceasta poveste comica si emotionanta in acelasi timp a unui adolescent, cel mai mare frate dintre cei trei copii ai familiei. Chris are 13 ani si viseaza sa fie un adolescent la...

    Scenariul: Chris Rock, Ali LeRoi
    1 0
    7.5
  • Little Shop of Horrors (1986)

    Prăvălia groazei

    Legenda spune ca in timpul eclipselor totale de Luna se petrec tot felul de lucruri stranii. Un astfel de fenomen are loc undeva in America. Aparitia unei plante inofensive la prima vedere se dovedeste a fi o adevarata catastrofa!

    Regia: Frank Oz
    2 1
    7.1