Filmele și serialele cu Ticky Holgado

  • Ticky Holgado

    Ticky Holgado

    Data nașterii: 24.06.1944
    Decedat: 22.01.2004 (59 de ani)
  • A Very Long Engagement (2004)

    O logodnă foarte lungă

    Spre sfârșitul Primului Război Mondial, Mathilde a fost anunțată că logodnicul ei, Manech, a murit. Refuzând să accepte pierderea iubitului ei, Mathilde pornește într-o călătorie extraordinară pentru a descoperi ce se întâmplase cu acesta.

    Regia: Jean-Pierre Jeunet
    24 4
    7.6
  • Adaptare libera dupa romanul de capa si spada „Le Bossu” de Paul Feval. Franta, inceputul secolului al XVIII-lea. Tanarul Lagardere intra in serviciul ducelui de Nevers. Acesta s-a casatorit in secret cu frumoasa Ines, dar tatal fetei doreste s-o...

    2 0
    7.0
  • Ruby & Quentin (2003)

    Ciocu' mic!

    O comedie de actiune minunata, in regia lui Francis Weber, in care tonul este totusi serios, iar crima apare si ea in primele minute. Un tip dur, cu stil laconic, Ruby (Jean Reno) jefuieste o camioneta cu bani de la un alt hot,„baiat rau”, Vogel...

    Regia: Francis Veber
    38 1
    7.1
  • Regia: Claude Lelouch
    5 0
    6.1
  • Les misérables (1995)

    Mizerabilii secolului XX

    Fortin urmează să ducă pe Ziman și famila lui în Suedia. Pe drum, Fortin îl roagă pe avocat să-i citească Mizerabilii, celebra carte a lui Victor Hugo. Înainte de a ajunge la destinație, fiecare dintre călători se va regăsi în personajele cărții.

    Regia: Claude Lelouch
    4 1
    7.5
  • French Twist (1995)

    Pădurea infamă

    Afland intamplator ca sotul ei, un popular agent imobiliar, are numeroase aventuri, frumoasa Loli invita o lesbiana sa se mute la ei acasa, fapt care va schimba viata cuplului pentru totdeauna.

    Regia: Josiane Balasko
    6 0
    6.4
  • The City of Lost Children (1995)

    Orașul copiilor pierduți

    Într-o societate bizară și suprarealistă, Krank, un savant nebun, răpește copiii în scopul de a le fura visele și de a-și stopa procesul de îmbătrânire.

    Regia: Marc Caro, Jean-Pierre Jeunet
    15 2
    7.5
  • Tango (1993)

    Tango cu legea

    Vincent, un pilot cascador este acuzat ca si-a omorat sotia si pe amantul acesteia. El este achitat in urma procesului, dar cativa ani mai tarziu, judecatorul se intoarce si il santajeaza. Nepotul acestuia, Paul, este suparat ca l-a parasit sotia...

    Regia: Patrice Leconte
    0 0
    6.2
  • The Supper (1992)

    Regia: Édouard Molinaro
    0 0
    7.4
  • My Life Is Hell (1991)

    Viata mea e un infern

    Leah Lemonier, o franțuzoaică între două vârste care trăiește singură, se îndrăgostește de un demon, Abargadon.

    Regia: Josiane Balasko
    0 0
    5.6
  • Delicatessen (1991)

    Mâncărurile delicate

    Delicatessen este măcelaria de la parterul unei clădiri, unde administratorul le vinde carne tuturor locatarilor. Numai ca delicatesa care se vinde aici este carne de om. Următoarea victimă este găsită prin intermediul unui anunț la ziar.

    Regia: Marc Caro, Jean-Pierre Jeunet
    12 1
    7.5
  • The Hairdresser's Husband (1990)

    Soțul coafezei

    Visul lui Antoine, un băiețel îndrăgostit, este să se căsătorească cu o coafeză. Pentru asta, merge la coafor cât mai des, până într-o zi când o întâlnește pe coafeza visurilor lui, într-un salon de provincie.

    Regia: Patrice Leconte
    5 0
    7.1
  • Manon of the Spring (1986)

    Manon, fata izvoarelor

    La zece ani dupa uciderea tatalui ei, Manon locuieste intr-o grota, calculandu-si razbunarea. Dupa ce descopera izvorul care alimenteaza satul si ii schimba cursul, lasandu-i pe oameni fara apa, legea tacerii este incalcata, iar ucigasii demascati.

    Regia: Claude Berri
    30 1
    8.0
  • The Seducers of Saint-Tropez (1983)

    Cuceritorii din Saint-Tropez

    În timpul unei vacanțe în Saint-Tropez, Antoine și Christian caută băutură și fete frumoase, dar glumele lor grosolane vin la pachet cu o serie de belele.

    Regia: Max Pécas
    2 1
    3.9