Filmele și serialele cu Tika Sumpter

 • Tika Sumpter

  Tika Sumpter

  42 de ani
  Data nașterii: 20.06.1980
  Locul nașterii: Queens, New York, USA
 • Regia: Jeff Fowler
  47 6
  6.6
 • Sonic the Hedgehog (2020)

  Sonic Ariciul

  Legendarul arici, Sonic, și noul său prieten, Tom Wachowski (James Marsden), își unesc forțele pentru a-l opri pe diabolicul dr. Robotnik (Jim Carrey), care vrea să îl captureze pe Sonic și să-i folosească superputerile pentru a domina lumea.

  Regia: Jeff Fowler
  172 9
  6.5
 • Regia: Joe Chappelle
  8 1
  5.4
 • Nobody's Fool (2018)

  Nimeni nu mă păcălește

  Tanya este o deținută recent eliberată, care încă se obișnuiește cu viața în libertate, în timp ce sora ei Danica este preocupată să-și întregească viața aparent perfectă cu un bărbat pe care l-a cunoscut online.

  Regia: Tyler Perry
  10 1
  4.9
 • The Old Man & the Gun (2018)

  Bătrânul și arma

  Inspirat din fapte reale, Old Man and the Gun este povestea lui Forrest Tucker care, la 70 de ani, a reuşit să evadeze din închisoarea San Quentin şi a pornit o serie de jafuri care le-a uluit pe autorităţi.

  Regia: David Lowery
  144 13
  6.7
 • Final Space (2018)

  Astronautul Gary și camaradul lui distrugător-de-planete Mooncake se îmbarcă într-o călătorie periculoasă prin spațiu în încercarea de a afla dacă Universul se întinde la nesfârșit sau dacă chiar există cu adevărat.

  Scenariul: Olan Rogers, David Sacks
  5 2
  8.2
 • Southside with You (2016)

  Prima întâlnire

  Filmul cronicizează după-amiaza din vara anului 1989, când viitorul președinte al Statelor Unite, Barack Obama, și-a invitat viitoarea primă doamnă, Michelle Obama, la o primă întâlnire în partea de sud a orașului Chicago.

  Regia: Richard Tanne
  3 0
  6.3
 • Ride Along 2 (2016)

  Un polițist și trei sferturi!

  Cu UN POLIȚIST ȘI TREI SFERTURI, Kevin Hart și Ice Cube revin în continuarea comediei-blockbuster Un polițist și jumătate, în fruntea unei distribuții care îi include de această dată pe Benjamin Bratt, Olivia Munn, Bruce McGill, printre alții.

  Regia: Tim Story
  44 1
  5.8
 • Bessie (2015)

  Queen Latifah o interpretează pe Bessie Smith în filmul biografic „Bessie”. Filmul prezintă evoluția lui Bessie, de la anonimat până la titlul de „regina muzicii blues”, una dintre cele mai de succes cântărețe ale anilor ‘20 și legenda de azi.

  Regia: Dee Rees
  1 0
  6.6
 • Get on Up (2014)

  Cum să te ridici de jos

  Get On Up este biografia celebrului cântăreț James Brown și introduce spectatorul în viața acestuia și muzica lui. Filmul insistă pe ideea că „Nașul” genului muzical soul ar fi fost soulless. Brown este manipulator, violent, lacom și deseori evaziv.

  Regia: Tate Taylor
  5 0
  6.9
 • Ride Along (2014)

  Un polițist și jumătate

  Un tip căruia-i turuie gura continuu ţine neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, poliţist. Odată ce acesta acceptă, va fi necesar să supravieţuiască în cele mai nebuneşti 24 de ore din viaţa lor.

  Regia: Tim Story
  36 2
  6.1
 • What's Your Number? (2011)

  Care-i numărul tău?

  O tânără privește înapoi în timp către cei douăzeci de bărbați cu care a avut relații și se întreabă dacă nu cumva iubirea vieții ei, alesul, se află printre acei oameni.

  Regia: Mark Mylod
  15 1
  6.0
 • Stomp the Yard 2: Homecoming (2010)

  În ritm de step 2

  Chance Harris este în căutarea unui echilibru între școală, prieteni și șansa de a apărea în direct într-o competiție televizată.

  Regia: Rob Hardy
  0 0
  4.3