Filmele și serialele cu Tim McGraw

  • Tim McGraw

    Tim McGraw

    56 de ani
    Data nașterii: 01.05.1967
    Locul nașterii: Delhi, Louisiana, USA
  • 1883 (2021)

    Scenariul: Taylor Sheridan
    218 5
    8.7
  • The Shack (2017)

    Baraca

    După ce a suferit o tragedie în familie, Mack Phillips se afundă într-o depresie profundă, determinându-l să pună la îndoială convingerile sale cele mai intime. În timp ce se confruntă cu o criză a credinței, el primește o scrisoare misterioasă.

    Regia: Stuart Hazeldine
    133 15
    6.3
  • Tomorrowland (2015)

    Tărâmul de mâine

    Acțiunea se petrece într-un ținut fascinant și extrem de avansat din punct de vedere tehnologic și are în centru un bărbat de vârstă mijlocie, care, pentru a salva Pământul, trebuie să facă tot posibilul pentru a se întoarce în Tomorrowland.

    Regia: Brad Bird
    57 3
    6.4
  • Country Strong (2010)

    Unde este dragostea?

    O dramă despre un cant-autor de muzică country în ascensiune (Hedlund) care se îndrăgostește de o cântăreață în cădere liberă (Paltrow). Împreună ating succesul și trăiesc o relație romantică încâlcită.

    Regia: Shana Feste
    9 1
    6.3
  • The Blind Side (2009)

    Povestea unui campion

    Norocul lui Michael se schimbă atunci când este adoptat de către soții Touhy, care îi oferă un cămin stabil și îmbelșugat, multă iubire și compasiune și o educație corespunzătoare, înscriindu-l la un colegiu la care obține o bursă sportivă.

    Regia: John Lee Hancock
    Oscar-uri:
    33 1
    7.6
  • Four Christmases (2008)

    Patru Crăciunuri

    Brad si Kate abia asteapta Craciunul, dar in special pentru ca anul asta nu-si vor revedea familiile. Daca in trecut cei doi isi vizitau toti cei patru parinti, divortati si recasatoriti, anul acesta vor pleca spre o destinatie exotica.

    Regia: Seth Gordon
    22 1
    5.7
  • The Kingdom (2007)

    Regatul

    Acest thriller de actiune regizat de Peter Berg se concentreaza pe o ancheta dusa de o echipa de agenti guvernamentali americani pentru a descoperi dedesbuturile unui atentat pus la cale impotriva unor civili americani din Orientul Mijlociu.

    Regia: Peter Berg
    43 2
    7.0
  • Flicka (2006)

    Derulata in mijlocul unor peisaje montane spectaculoase, aceasta poveste despre maturizare este o adevarata sursa de inspiratie si prezinta o distributie de exceptie, intre care starul muzicii country Tim McGraw, Maria Bello si Alison Lohman.

    Regia: Michael Mayer
    8 0
    6.0
  • Friday Night Lights (2004)

    Vis împlinit

    Visul împlinit este o cronicã sportivã din sezonul anului 1988. Permian High Panthers, echipa de fotbal care s-a bucurat de cel mai mare succes din istoria Texasului, este formatã dintr-un grup de prieteni curajosi.

    Regia: Peter Berg
    4 0
    7.2