Filmele și serialele cu Tim Robbins

 • Tim Robbins

  Tim Robbins

  65 de ani
  Data nașterii: 16.10.1958
  Locul nașterii: West Covina, California, USA
  Oscaruri:
 • Silo (2023)

  Silozul

  Silozul este o construcție subterană gigantică unde se înghesuie, pe 144 de niveluri, ultimii 10.000 de supraviețuitori ai rasei umane, după ce iresponsabilitatea generațiilor anterioare a făcut Pământul nelocuibil. Imaginea dezastrului de la...

  Scenariul: Graham Yost
  295 8
  8.1
 • The Creative Brain (2019)

  Puterea creativă a creierului

  Neurologul David Eagleman studiază procesul creativ al mai multor inventatori și explorează noi moduri uimitoare și riscante în care poate fi stimulată creativitatea.

  Regia: Jennifer Beamish, Toby Trackman
  0 0
  6.3
 • Dark Waters (2019)

  Apele Întunecate

  Un avocat de apărare corporativă își asumă un proces de mediu împotriva companiei chimice DuPont, care expune o lunga istorie de poluare.

  Regia: Todd Haynes
  129 5
  7.6
 • Castle Rock (2018)

  Bazat pe poveştile semnate de scriitorul Stephen King, serialul plaseaza în oraşul fictiv Castle Rock un amestec misterios şi întunecat de personaje şi teme specifice autorului King.

  Scenariul: Sam Shaw, Dustin Thomason
  146 13
  7.5
 • Regia: Michael Almereyda
  23 11
  6.3
 • A Perfect Day (2015)

  O zi perfectă

  Mai mulți lucrători sociali încearcă să rezolve o criză într-o zonă periculoasă. Sophie vrea să ajute, Mambrú a văzut multe și vrea să plece acasă, Katya l-a vrut la un moment dat pe Mambrú, Damir vrea ca războiul să se termine și B nu știe ce vrea.

  Regia: Fernando León de Aranoa
  15 1
  6.8
 • The Brink (2015)

  În pragul dezastrului

  Această comedie neagră se centrează pe criza geopolitică şi efectul ei asupra a trei bărbaţi disperaţi, care trebuie să se confrunte cu haosul din jurul lor ca să salveze planeta de al treilea război mondial

  Scenariul: Kim Benabib, Roberto Benabib
  3 0
  7.7
 • Welcome to Me (2014)

  Bine ai venit la mine

  O femeie cu o o afecțiune psihică devine o femeie bogată atunci când câștigă la loterie. Ea își folosește câștigurile ca să-și îndeplinească visul de o viață, acela de a fi următoarea Oprah.

  Regia: Shira Piven
  3 0
  5.9
 • Life of Crime (2013)

  Schimb de dame

  În anii '70, un dezvoltator imobiliar corupt din Detroit aranjează cu doi infractori mărunți să-i răpească soția, dar aceștia îi dau peste cap planul când decid să-l șantajeze cu informațiile despre afacerile lui dubioase.

  Regia: Daniel Schechter
  8 1
  5.8
 • Thanks for Sharing (2012)

  Tentații (i)rezistibile

  Un consultant pe probleme de ecologie cu spirit ascuțit de competiție, un tată de familie cu o carieră de succes, dar cu probleme în viața de zi cu zi și un medic de urgențe care și-a pierdut complet controlul se luptă cu dependența de sex.

  Regia: Stuart Blumberg
  6 3
  6.4
 • Cinema Verite (2011)

  O perspectivă din culisele revoluționarului documentar An American Family care făcea cronica unei familii la începutul anilor ’70, transformând niște oameni obișnuiți în staruri și lansând astfel un nou gen: reality TV.

  Regia: Shari Springer Berman, Robert Pulcini
  2 0
  6.5
 • Regia: Chris Paine
  1 0
  7.1
 • Green Lantern (2011)

  Lanterna Verde

  Dintotdeauna Universul a fost protejat de o forță superioară. Patru războinici au jurat să mențină ordinea intergalactică. Protectori ai Universului și susținători ai păcii și dreptății, aceștia fac parte din armata Green Lantern.

  Regia: Martin Campbell
  81 0
  5.5
 • City of Ember (2008)

  Ember: Orașul din adâncuri

  Generatorul orașului, puternic cândva, începe să cedeze, iar maiestuoasele lămpi încep acum să pâlpâie. Doi adolescenți pornesc într-o cursă contra-cronometru, pentru a ajuta locuitorii orașului înainte ca lumina să dispară pentru totdeauna.

  Regia: Gil Kenan
  34 0
  6.4
 • Noise (2007)

  O comedie neagră despre un bărbat pornit într-o misiune aproape imposibilă, Noise spune povestea lui David Owen, un newyorkez obișnuit care-și iubește orașul, dar care este scos din minți de zgomotul lui. Transformându-se peste noapte într-un...

  Regia: Henry Bean
  3 0
  6.1