Filmele și serialele cu Timothy Busfield

  • Timothy Busfield

    Timothy Busfield

    66 de ani
    Data nașterii: 12.06.1957
    Locul nașterii: Lansing, Michigan, USA
  • For Life (2020)

    Pe viață

    Produs de 50 Cent și inspirat din cazul real al lui Isaac Wright Jr., serialul spune povestea unui deținut care devine avocat, acceptând să reprezinte alți condamnați în timp ce se luptă pentru a-și răsturna propria sentință nedreaptă.

    Scenariul: Hank Steinberg
    108 3
    7.6
  • 23 Blast (2014)

    Regia: Dylan Baker
    1 0
    6.4
  • Save the Date (2012)

    Surorile

    Regia: Michael Mohan
    1 0
    5.7
  • Beyond the Blackboard (2011)

    De cealaltă parte a tablei negre

    După ce tânăra învăţătoare Stacey îşi găseşte primul serviciu, spre dezamăgirea ei, acesta nu este deloc ceea ce se aştepta. În loc să predea într-un loc liniştit şi agreabil, femeia învaţă copii din familiile nevoiaşe într-o "Şcoală fără nume"...

    Regia: Jeff Bleckner
    2 0
    7.6
  • National Security (2003)

    Securitatea națională

    Earl este un cadet încrezut din L.A.P.D. care ar fi un bun polițist dacă nu ar face pe grozavul. Atitudinea rebelă a lui Earl face ca el să fie dat afară din academia de poliție, fiind nevoit să se mulțumească cu o slujbă umilă de agent de pază.

    Regia: Dennis Dugan
    34 0
    5.6
  • Trucks (1997)

    Mașini infernale

    Ray (Timothy Busfield) se gandeste sa inceapa o noua viata, astfel ca il ia pe fiul sau Logan si se muta in orasul Lunar, unde imediat isi gaseste o slujba: la parcarea de camioane. Viata din oras decurge foarte linistit, pana in momentul cand un...

    Regia: Chris Thomson
    9 0
    3.9
  • First Kid (1996)

    Bodyguard pentru fiul președintelui

    Regia: David Mickey Evans
    1 0
    5.2
  • Striking Distance (1993)

    Zonă de impact

    Detectivul Tom e concediat dupa ce lanseaza zvonul ca unul dintre colegi este criminal in serie. Nu isi va pierde increderea si va purta o lupta inegala impotriva scepticismului colectiv si a modului feroce si enigmatic de operare al asasinului.

    Regia: Rowdy Herrington
    33 1
    5.8
  • Sneakers (1992)

    Cutia neagră

    Martin(Robert Redford) este capul unui grup de faimosi pirati ai computerelor urmariti de FBI pentru fraude informatice. Echipa lui Bishop este angajata de catre o agentie guvernamentala sa fure de la un matematician genial o cutie neagra.

    Regia: Phil Alden Robinson
    21 0
    7.1
  • Field of Dreams (1989)

    Câmpul de vise

    Ray, un fermier cu vise multe se hotaraste sa transforme un vis in realitate. Pasionat de baseball, el construieste langa casa un teren. Filmul este despre vise, despre curajul de a le pune in practica.

    Regia: Phil Alden Robinson
    16 1
    7.5
  • Revenge of the Nerds II: Nerds in Paradise (1987)

    Răzbunarea tocilarilor II: Tocilarii în Paradis

    De data aceasta, fermecatorii nostri eroi pornesc la drum pentru a se distra in Florida. O noua sansa pentru ca inteligenta sa triumfe asupra muschilor! Cum ar putea fetele sa reziste farmecului lor de tocilari?

    Regia: Joe Roth
    8 0
    5.1
  • Revenge of the Nerds (1984)

    Răzbunarea tocilarilor

    Tocilari fara computere ar putea parea o absurditate, dar viata era mult mai simpla in anii '80, iar tocilarii se descurcau de minune doar cu o simpla rigla de calcul si o aparatoare de plastic pentru buzunare. O alternativa pentru pelicula...

    Regia: Jeff Kanew
    14 2
    6.6