Filmele cu Timothy Carhart

  • Timothy Carhart

    Timothy Carhart

    70 de ani
    Data nașterii: 24.12.1953
    Locul nașterii: Washington, District of Columbia, USA
  • Black Dawn (2005)

    Teroare în zori

    Fostul agent CIA Jonathan Cold (Steven Seagal) reapare în mod misterios în vizorul CIA când ajută un periculos traficant de arme să evadeze din închisoare şi intermediază obţinerea unei arme nucleara de către o grupare teroristă.

    Regia: Alexander Gruszynski
    12 0
    3.8
  • Motocrossed (2001)

    Regia: Steve Boyum
    0 0
    6.5
  • To Live Again (1998)

    Să trăiești din nou

    Bonnie Bedelia e protagonista filmului “To Live Again” (inspirat din evenimente adevărate) și joacă rolul lui Iris Sayer, o fostă asistentă socială divorțată aflată încă în doliu după moartea fiicei sale adolescente în urmă cu doi ani. Colegul și...

    Regia: Steven Schachter
    1 0
    6.0
  • Black Sheep (1996)

    Oaia neagră

    Chipes si volubil, politicianul Al Donnelly este angajat in cursa pentru fotoliul de guvernator, iar totul pare sa mearga excelent. Din pacate pentru Al, contracandidata lui, guvernatoarea Tracy, ii afla punctul slab si este hotarata sa profite.

    Regia: Penelope Spheeris
    13 1
    6.2
  • Candyman: Farewell to the Flesh (1995)

    Intoarcerea lui Candyman

    Candyman e un om cu o mana care apare atunci cand ii rostesti numele de cinci ori in fata unei oglinzi. Candyman se muta in New Orleans si incepe un lant de crime oribile. De aceasta data urmareste o profesoara al carei tata a fost tot o victima...

    Regia: Bill Condon
    7 2
    5.2
  • Thelma & Louise (1991)

    Thelma și Louise

    Louise e chelnerită într-un fast-food și e supărată din cauza prietenului ei, Jimmy, care este mereu pe drumuri, plecat în concerte în zone îndepărtate ale țării. Thelma este căsătorită cu Darryl, căruia i-ar plăcea ca soția sa să stea la cratiță.

    Regia: Ridley Scott
    Oscar-uri:
    32 1
    7.6
  • Pink Cadillac (1989)

    Cadillac-ul roz

    Vanatorul de recompense Tommy Nowak a fost insarcinat sa il prinda pe Roy McGuinn. Numai ca sotia lui Roy ii marturiseste ca acesta a fugit impreuna cu copilul lor... Tommy se decide sa o ajute pe aceasta si sa ii aduca copilul inapoi.

    Regia: Buddy Van Horn
    8 1
    5.3